Lütfen bekleyin..



BESO’dan oda üyelerinin çocuklarına bir indirim daha

26 Ağustos 2022, 13:13 - Okunma: 587

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile özel bir gelişim eğitim kurumu arasında eğitim hizmetleri protokolü imzalandı. Protokol kapsamında oda üyelerinin çocuklarına yüzde 25 indirim imkânı sağlandı.

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, projeleri kapsamında oda üyeleri için indirim hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Çiftçi, Gelişim Eğitim Kurumu ile eğitim iş birliği protokol imzalayarak odaya kayıtlı üyelerin çocuklarının yüzde 25 indirimli hizmet alabileceğini vurguladı.

Eğitim ve öğretime destek vermek adına üyelerinin faydalanması için bir kurum ile daha anlaştıklarını belirten Çiftçi, "Yaptığımız protokol anlaşması sonucu tüm sınıf düzeyleri için yüzde 25 indirim hakkımız oluşmuştur. Protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum. Oda üyelerimizin bu imkânı değerlendirmelerini istiyorum. Eğitim ve öğretime destek vermek adına yaptığımız bu anlaşmadan faydalanmak isteyen üyelerimiz, belgelerini göstererek eğitim kurumu merkezi ile irtibata geçebilirler." diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurum yöneticileri ile Başkan Çiftçi protokol metnini imzaladı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=