Lütfen bekleyin..



BESO'dan üyelerine ücretsiz hukuk danışmanlığı hizmeti

28 Ağustos 2022, 11:05 - Okunma: 530

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, esnafların haklarını savunmak için oda üyelerine hukuk danışmanlığı hizmeti verileceğini belirtti.

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası, üyelerine ücretsiz hukuk danışmanlığı hizmeti verecek. Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyeleri muhtelif konulardaki hukuki sorunlarını ve sıkıntılarını aşmak üzere oda bünyesinde hizmet veren anlaşmalı avukata danışabilecek.

Hizmetin her hafta çarşamba günü saat 15.00 ile 17.00 arasında Esnaf ve Sanatkârlar Odasında avukat tarafından hukuk danışmanlığı hizmetinin başlatıldığı öğrenildi.

Çiftçi, "Üyelerimizin muhtelif konulardaki hukuksal sorunlarını ve sıkıntılarına destek olmak amacıyla ilimizde faaliyet göstermekte olan bir avukat hukuki danışmanlık hizmeti verilecektir. Üyelerimizin bu hizmetimizden yararlanmalarını bekleriz. Her konuda esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz." dedi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=