Lütfen bekleyin..



Milletvekili Ziver Özdemir'den hasta ve yakınlarına geçmiş olsun ziyareti

28 Ağustos 2022, 13:35 - Okunma: 791

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı A. Akif Gür hasta ve yakınlarına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile  Dünya Hastanesinde yatan hastalara sağlık, sıhhat ve afiyet; dileyen Milletvekili Özdemir ve Başkan Gür hasta yakınlarına da geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Hastane yönetiminin de eşlik ettiği hasta ziyaretinde vatandaşlar ile tek tek ilgilenen Özdemir ve Gür hastane personelleri, hasta ve yakınları ile sohbet etti, hastalarla moral verdi.
Hastalara ve hasta yakınlarına ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileten Özdemir ve Gür'ün özellikle yaşlılarla yakından ilgilendiği gözlendi.

Sağlık sorunu yaşayan vatandaşların en kısa sürede sağlıklarına kavuşmasını dileyen Özdemir ve Gür, “Bu tür ziyaretler bizi birbirimize daha çok bağlıyor. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ve sıkıntılarını dinliyoruz. Bizler, halkının derdini kendine dert edinmiş bir liderin temsilcileriyiz. Bizler, yaşlıların, hastaların ve kimsesizlerin yanındayız. Rabbim hastanede yatan tüm hastalarımıza acil şifalar versin, yakınlarına sabır ve kolaylık versin” şeklinde konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Büyük bir hayır ve Allah'ın rızasını kazanmak için belli bir adab içeri..
ALLAH'ın El-Cebbar ismi ve Cihad ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın “Es-Sabur” ismi ve Sabır ile ilgili açıklamalar...
HÜDA PAR Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, geçen yıl vefat eden ..
ALLAH'ın Et-Tevvab ismi ve Tevbe ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın El-Hakem ismi ve Nubuvvet ile ilgili açıklamalar...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=