Lütfen bekleyin..



BESO’dan özel rehabilitasyon merkezleri ve öğretmenlerine seminer

31 Ağustos 2022, 20:38 - Okunma: 581

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO), kentte faaliyet yürüten özel eğitim kurumlarına ve rehber hocalara, Özel Eğitimde Değerlendirme ve Eğitim Yaklaşımları Eğitimi hakkında eğitim semineri verdi.

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO), Rehberlik Araştırma Müdürlüğü (RAM) ve Özel Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu iş birliğiyle seminer düzenledi.

Seminere, Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi,  İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Rehberlik araştırma Müdürü Mustafa Çakan, Özel eğitim Dernekler İl Temsilcisi Rezzan Şaşmaz, oda başkanları ve çok sayıda öğretmen katıldı.

Seminerde bir konuşma yapan Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Abdullah Çiftçi, Özel Eğitimde Değerlendirme ve Eğitim Yaklaşımları konuları hakkında eğitim semineri verdi.

Eğitim seminerinin ardından bir konuşma yapan Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “Esnafımızın ticari ve mesleki konularda daha ilerlemeleri için gerekli çalışmalarımızı yapmaya devam ediyoruz. Bugün ki çalışmamız ise uygulamaya koyduğumuz seminerlerimizden ikincisidir. Bugün özel rehabilitasyon merkezlerimiz ve hocalarımızın daha güzel ve faydalı eğitim vermeleri için Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi DR. Abdullah Çiftçi hocamız seminer verdi.” dedi.

BESO’dan özel rehabilitasyon merkezleri ve öğretmenlerine seminer

“İleriki aşamalarda inşallah daha farklı seminerlerimiz de olacaktır”

Her dalda çalışma yapan esnaf için eğitim seminerleri vermeye çalışacaklarını belirten Çiftçi, “Özel rehabilitasyon merkezlerimiz ve hocalarımız, verdikleri eğitimde daha başarılı ve çocuklarımızı daha güzel etmeleri için seminer düzenledik. Seminere katılım güzel ve yoğundu. İleriki aşamalarda inşallah daha faklı seminerlerimizde olacaktır.” açıklamasını yaptı.

“Çocuklarımıza eğitimin en kalitelisini verebilmemiz için bu tür seminerler çok gereklidir”

BESO’dan özel rehabilitasyon merkezleri ve öğretmenlerine seminer

Programın çok verimli geçtiğini belirten özel eğitim dernekler il temsilcisi Rezzan Şaşmaz, “Programımız kurum yöneticileri ve öğretmenlere yönelikti. Nitelik ve kaliteli eğitimin artırılmasıyla ilgili seminer düzenlendi. Çocuklarımıza eğitimin en güzeli ve kalitelisini verebilmemiz için bu tür seminerler çok faydalıdır. Program çok güzel geçti. Programda bize bilgi veren Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi DR. Abdullah Çiftçi hocamıza faydalı bilgiler verdiği için çok teşekkür ediyorum." (İLKHA)



  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=