Lütfen bekleyin..



Başkan Çiftçi: “İlimiz için elimizi her taşın altına koyacağız”

02 Eylül 2022, 12:15 - Okunma: 466

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi Çarşamba günü yapılan programa iştirak edenlere teşekkür ederek, Batman için her alanda ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Özel Eğitimde Değerlendirme ve Eğitim Yaklaşımları hakkında 31.08.2022 Çarşamba günü saat 17.30’da Belde Mahallesi’nde bulunan Kültür Turizm İl Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen programa katılanlara teşekkür etti.

Daha önce E-Ticaret Eğitimi ve Etkili İletişim Eğitimi seminere vererek ilk adım attıklarını ve seçim projelerinden olan esnafa yönelik seminerlerin devam edeceğini belirten Başkan Çiftçi, “Eğitimde Değerlendirme ve Eğitim Yaklaşımları programına gösterdikleri ilgi ve hocaların teşviki için başta İl Milli Eğitim Müdürümüz, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürümüz ve Özel Eğitim Dernekleri İl temsilcisi ve yönetimine teşekkür ediyorum. Buraya gelerek faydalanan ve katkıda bulunan hocalarımızın olması bizleri mutlu etti. Tüm hocalarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlimizin eğitimde daha iyi yerlere gelmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Her sektör ve alanda ilimiz ve ülkemiz için elimizi her zaman taşın altına koyacağız ve üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız” ifadelerini kullandı.

Çiftçi, ihtiyaç halinde esnafa yönelik bilgilendirme programlarının devam edeceğini belirtti.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..
Batman'da adını sık sık ölümlü ve yaralanmalı kazalarla duyuran bölgede..
Batman Eğitimciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Sütçü, 7 aydır Fi..
Batman'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir bebek ile 3 kadına otomob..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=