Lütfen bekleyin..



Batman Basın Konseyi’nden başarı ödülleri yarılması

11 Eylül 2022, 13:10 - Okunma: 6337

Batman Basın Konseyi tarafından, ‘Başarı Ödülleri' yarışmasının 2'ncisi düzenleniyor. Bu yıl başvurular, 12 Eylül Pazartesi günü başlayıp 12 Aralık Pazartesi günü son bulacak.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Batman Basın Konseyi Geleneksel Yılın Başarı Ödülleri' başvuruları başladı.

Ödüller belirlenen dallarda çalışmaları teşvik etmek ve başarılı eserleri taçlandırmak amacıyla verileceği yarışmaya Batman Basın Konseyi üyesi olmayan gazeteciler de katılabilecek.

Batman Basın Konseyi’nin bu yıl ikincisini düzenleyeceği yarışmayı geleneksel hale getirdiklerini belirten Başkan Ercan Arslan, kentte, ekonomik ve sosyal anlamda zor şartlar altında çalışan gazetecileri motive etmeyi ve bununla beraber başarıyı da özendirmeyi amaçladıklarını söyledi.

ercan-arslan-009.jpg

“Amaç dayanışmayı arttırmak”

Bu yıl ikincisini düzenleyecekleri ödül töreni ile basın mensuplarını bir araya getirme, dayanışmayı arttırmayı hedeflediklerini belirten Arslan, yarışmaya il merkezinin yanı sıra Hasankeyf, Gercüş, Sason, Beşiri ve Kozluk ilçelerinde görev yapan basın mensuplarının da başvurabileceğini kaydetti.

Sarı basın kartı olan, olmayan kentte yayın yapan herhangi bir gazete, dergi, televizyon gibi bir kurumda çalışan tüm basın mensuplarının yarışmaya başvurabileceğini vurgulayan Arslan, şunları söyledi:

"Konseyimize üye olan veya üye olmayan her gazeteci yarışmaya katılabilir. Adaylar, daha önce herhangi bir yarışmaya katıldıkları eserle yarışmaya katılamaz. Her aday, aynı kategoriye bir eserle, 8 kategoride ise en fazla 2 eserle başvuru yapabilecek. Eserler, 1 Ocak 2022-12 Aralık 2022 tarihleri arasında yayınlanmış olmalıdır. Yarışmada ayrıca Jüri özel ödülü ve Batman Basın Konseyi özel ödülü de verilecektir.”

8 dalda yarışma düzenlenecek

Haber, Fotoğraf, Röportaj, Spor, Televizyon Haberi, Kültür-Sanat, Yaşam-Sağlık ve Sayfa Düzeni olmak üzere 8 dalda düzenlenecek yarışmaya katılım için adaylar, yarışmaya katılacağı eserin 1’er adet örneğini, Batman Basın Konseyi’nin e-posta adresine (batmanbasinkonseyi@gmail.com) mail yolu ile göndererek ön başvuru yapacak.

Eserin 2’er adet örneğini (fotokopi ya da flash bellek ile), özgeçmişini, hangi dalda yarışmaya katıldığı bilgisini, yarışmaya katıldığı eserin öyküsünü içeren dosyayı Konseyin; Bahçelievler Mahallesi 1601 Sokak No:4 adresine elden veya posta yola ile göndererek başvurusunu tamamlayacak.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
MEDYA Kategorisindeki Diğer Haberler
"13 Şubat Dünya Radyo Günü" dolayısıyla açıklama yapan Aksa FM Ge..
Batman Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği Başkanı Yüksel Çift..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir, Başkan Yardımcısı ..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir, Batman Midyatlılar..
BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü&q..
Gazetecilerin ekonomik açıdan çok zorlandıkları bir dönemden geçtiğini beli..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=