Lütfen bekleyin..



Başkan Demir: “Akredite Oda Olduk”

13 Eylül 2022, 12:35 - Okunma: 581

BATSO Başkanı Demir, “Göreve gelmemizle klasik oda anlayışından çıkarak toplam kalite yönetişim anlayışı ile BATSO’yu yenileyip Akredite oda olduk. Amacımız hizmet kalitesini daha ileriye yükselmektir.” Dedi.

İki dönemdir Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) başkanlığı görevini başarıyla ifa eden ve yaptığı basın toplantısı ile yeniden adaylığını açıklayan BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, yaptıkları hizmet ve yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Batman vizyonuna uygun bir şekilde üyelere hızlı ve kaliteli hizmet sunma gayesiyle yaptıkları çalışmalar sonucu akredite oda unvanını aldıklarına işaret eden Demir, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı olarak 365 Oda/Borsa içerisinde 17. Akredite Oda olduk. Batman Ticaret ve Sanayi Odası olarak Batman’a ve üyelerimize; standartlara uygun daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla,  akredite olarak güvencemizi arttırıp, hizmet kalitemizi yükseltiyoruz.” Dedi.

abdulkadir-demir-007.jpg

Yönetime geldikten sonra en kısa süre içerisinde klasik oda anlayışından çıkarak toplam kalite yönetişim anlayışı ile odayı yenileyip ‘Akredite oda’ olduklarına dikkat çeken Başkan Demir, “Bu düşünceyle yönetime geldikten sonra en kısa süre içerisinde klasik oda anlayışı ve düşünce yapısından çıkarak hizmet standardı, sistem bütünlüğü oluşturmak ve toplam kalite yönetişim anlayışı ile odamızı yenileyip Akredite oda olduk.” Şeklinde konuştu.

Akreditasyon Nedir?

Akreditasyon; belirli bir hizmet standardı ve sistem bütünlüğü oluşturmak için, belli kriterleri sağlayan kurumlara; bağımsız, tarafsız ve bilirkişi niteliğindeki başka bir kurum tarafından akreditasyon verilmesi ile verilen kurum akredite edilmiş olur.

Sistemin amacı, Türk Oda/Borsa sisteminin; Oda/Borsalarımız arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, Oda/Borsa Sistemimizin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, Oda/Borsa Sistemine uyumunun bir birine yakınlaşmanın sağlanması suretiyle Avrupa Oda/Borsa Sistemine uyumunun sağlanmasıdır.

akredite-oda.jpg

 

akredite-oda-001.jpg

akredite-oda-002.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=