Lütfen bekleyin..



Evleri yanan aileye sahip çıkan Umut Kervanı para ve ev eşyası yardımında bulundu

13 Eylül 2022, 15:00 - Okunma: 840

Batman Umut Kervanı, Batman merkeze bağlı Yenipınar (Keverzo) köyünde ikamet eden ve iki hafta önce çıkan yangında evleri kullanılamaz hale gelen Önder ailesine ev eşyası ve para yardımında bulundu.

Yaşanan yangın sonucu kullanılamaz hale gelen evlerinin bir takım ihtiyaçlarını karşılayan Batman Umut Kervanı, 5 nüfuslu Önder ailesinin sevincine sebep oldu.

Batman Umut Kervanı gönüllüsü İsmet Ökmen, evleri yanarak mağdur duruma düşen Önder ailesine ev eşyası ve bir miktar para yardımında bulunduklarını söyledi.

Evleri yanan aileye sahip çıkan Umut Kervanı para ve ev eşyası yardımında bulundu

Hayırseverlerin yardım çağrılarına kayıtsız kalmadığını belirten Ökmen, “10 gün önce Yenipınar (Keverzo) köyünde bir yangın haberini aldık. Umut Kervanı olarak evi yanan aileyi ziyaret ettik. Ziyaretimizde ailenin çok mağdur ve perişan bir halde olduğunu gördük. Aileye destek için hayırseverlere yardım çağrısı yaptık. Allah onlardan razı olsun, hayırseverler yardım çağrımıza kulak verdiler.” dedi.

Evleri yanan aileye sahip çıkan Umut Kervanı para ve ev eşyası yardımında bulundu

Hayırseverlerin ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmamalarını isteyen Ökmen, “Hayırseverlerin bize gönderdiği koltuk takımını aileye teslim ettik. Elazığ’dan çağrımızı duyan bir hayırsever kardeşimiz de ailemizin 5 pencerelik perde ihtiyacını karşıladı. Bunun yanı sıra bize bağış yapılan bir miktar parayı da ailemize teslim ettik. Bize destek olan tüm hayırseverlerden Allah razı olsun diyoruz. Desteklerini bu tip ailelerden esirgememelerini istiyoruz.” diye konuştu.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Batman Şubesi tarafından, siyonist işgal rejimini..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "Cihad Önderi Hazreti Muhammed&..
Batman'daki Mevlid-i Nebi etkinliğinde konuşan Molla Beşir Şimşek, Tevb..
Peygamber Sevdalıları Vakfı, Batman'da "Cihad Önderi Hazreti Muham..
Batman'daki Mevlid-i Nebi etkinliğinde konuşan Kur’an Nesli Platformu S..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "Cihad Önderi Hazreti Muhammed&..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=