Lütfen bekleyin..



Batman İnsan Kaynakları Platformu kuruldu

16 Eylül 2022, 16:03 - Okunma: 513

Batman İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, firmaların insan kaynakları uzmanlarının daha donanımlı olmalarını sağlamak ve çeşitli eğitimlerden faydalanmaları amacıyla Batman İnsan Kaynakları Platformunu kurduklarını söyledi.

Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Batman’da hizmet veren firmaların insan kaynakları uzmanlarına yönelik işbirliği ve eğitim toplantıları düzenlendi.

İŞKUR işveren işbirliği eğitim programları kapsamında ilki tekstil kente yapılan, Organize Sanayi Bölgesi, Bayındırlık ve Çamlıtepe Mahallelerinde düzenlenecek olan eğitimler İŞKUR işverenler ile işbirliği, yeni mevzuat çalışmaları işveren yükümlükleri gibi konularda ilgili firmaların insan kaynakları uzmanlarına sunum gerçekleştirdi.

Programda konuşma yapan İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, “Batman ekonomimizin lokomotifi olan organize sanayide hizmet veren firmalarımızın İŞKUR projelerinden faydalanmalarını sağlamak, bilgilendirmek, işverenlerin açık iş pozisyonlarına kalifiye eleman teminini sağlamak; genç, kadın, engelli, eğitimli insan kaynaklarının İŞKUR aracılığıyla işe yerleştirme hedeflerimizin arttırılması amacıyla bu eğitimlerimizi organize ettik.” dedi.

Eviz, Batman İŞKUR olarak iş arayan ve işvereni en nitelikli şekilde bir araya getirme görevini sağlıklı yürütmek ve potansiyeli yükseltmek amacıyla insan kaynakları uzmanları ile bir araya gelmenin sevincini yaşadıklarını söyledi. Eviz, “Firmalarımızın insan kaynakları uzmanlarının daha donanımlı olmalarını sağlamak ve çeşitli eğitimlerden faydalanmaları amacıyla Batman İnsan Kaynakları Platformunu kurduk.” diye konuştu.

Açıklamasının devamında Eviz, “Ayrıca İŞKUR olarak işverenlerimiz ve temsilcileri ile bir araya gelerek Beyaz Yakalılar İstihdam Projesi, Merhem Projesi, İşsizlik Sigortası Faydalanıcıları gibi iş arayanlara istihdam sağlamak amacıyla fikir alış-verişi gerçekleştiriyoruz.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=