Lütfen bekleyin..



Başkan Demir: “BATSO' ya Türkiye Birinciliği Kazandırdık”

23 Eylül 2022, 11:57 - Okunma: 558

BATSO Başkanı Demir, "WEB SAYFA TASARIM" yarışmasında BATSO sitesinin birincilik ödülü aldığını ve Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde bir odanın donatılarak sağlık sektörüne ve halkımızın hizmetine sunduklarını belirtti.

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Abdulkadir Demir, görev süresi içerisinde yaptıkları hizmet ve yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

WEB SAYFA BİRİNCİSİ OLDUK

2015  yılında Türkiye'de yapılan Bahçeşehir Üniversitesi'nin düzenlemiş olduğu "WEB SAYFA TASARIM" yarışmasında birincilik ödülü aldıklarına dikkat çeken Başkan Demir, “2015  yılında Türkiye'de yapılan Bahçeşehir Üniversitesi ve Türkiye Bilişim Derneği İstanbul Şubesi’nin düzenlemiş olduğu "WEB SAYFA TASARIM"  yarışmasında, Batman Ticaret ve Sanayi Odası'nın WWW.BATSO.ORG.TR uzantılı web sayfası birincilik ödülü aldık.” Dedi.

2015 Bilişim Yıldızları Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması’nda ‘Halkın favorisi’ olarak seçilip ödül aldıklarını dile getiren Başkan Demir, “BATSO olarak kurduğumuz WEB sitesi Bahçeşehir Üniversitesi ve Bilişim Yıldızları organizasyonunda yapılan yarışmada en iyi ödüllerden olan halkın favorisi ödülünü aldı. Sitemizde oluşturduğumuz verimli linklerle odamızın yaptıkları faaliyetleri, sosyal ve ekonomik projeleri, etkinlikleri ve üyelerimize katkı sunan duyuruları üyelerimize iletmeye çalıştık.” İfadelerini kullandı.

SAĞLIK ALANINDA DESTEKLERİMİZ OLDU

Başkan Demir, halkın sosyal ve sağlık sorunlarına duyarlı olduklarını ve çözüm üretme noktasında adım attıklarını söyledi.

Batman halkına ve üyelere sağlık alanında hizmet amacıyla Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde bir odayı donattıklarını belirten Başkan Demir, “Sağlık sektörüne ve halkımıza katkı sunmak gayesiyle 2017 yılında Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde bir hasta odasının tüm gerekli donanım ve demirbaş teminini yaparak hem sağlık sektörüne hem de üyelere sağlık hizmetinden yararlanması için katkıda bulunduk.” Dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=