Lütfen bekleyin..



BESO Başkanı Çiftçi’den fuara katılım çağrısı

06 Ekim 2022, 10:25 - Okunma: 514

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, 27–30 Ekim tarihlerinde düzenlenecek fuara ilgili esnafın katılması çağrısında bulundu.

Pandemi nedeniyle iki yıl ara verilen Batman Fuarı, 27 - 30 Ekim tarihleri arasında yapılacak. 4. Gıda-Tarım ve Hayvancılık ile Sanayi ve Ticaret kategorileriyle yapılacak olan fuara Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, esnafın katılım sağlaması için çağrıda bulundu.

Çiftçi, “Ağırlıklı olarak Gıda-Tarım ve Hayvancılık fuarı olsa da aynı zamanda Sanayi ve Ticaret Fuarıdır. Özelikle imalatçı, bayilikleri olanlar ve diğer esnaflarımızın katılımı fuarı daha canlı hale getirecektir. Fuar alanında bulunan stant ücretinin bir kısmını KOSGEB bir kısmını da esnaflarımız karşılayacaktır. Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak isteğimiz ve tavsiyemiz esnaflarımızın yoğun katılım göstermeleridir. Fuarın ilimize ve esnafımıza bereket ve bol satış getirmesini temenni ediyorum.” dedi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=