Lütfen bekleyin..



Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle ihtiyaç sahiplerine gıda ve kırmızı et yardımı yapıldı

06 Ekim 2022, 13:30 - Okunma: 634

Batman Umut Kervanı, Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle kentte bulunan yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere kırmızı et ve gıda yardımında bulundu.

İhtiyaç sahibi ve zenginler arasında köprü görevi gören Batman Umut Kervanı, kentte Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle gıda ve kırmızı et yardımında bulundu.

Yaptıkları yardımın ardından açıklamalarda bulunan Batman Umut Kervanı gönüllülerinden İsmet Ökmen, Mevlid-i Nevi Haftası nedeniyle hayırseverlerin desteğiyle kentte bulunan yetim ve muhtaç ailelere gıda ve kırmızı et yardımında bulunduklarını söyledi.

Kayıtlarında 14 bine yakın ihtiyaç sahibinin olduğunu belirten Ökmen, hayırseverlere çağrıda bulunarak yetim ve muhtaçlara destek olmalarını istedi.

Ökmen, “Bugün âlemlere Rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa’nın veladetinin yıl dönümünü kutluyoruz. Bu hafta Mevlid-i Nebi haftası olarak kutlanıyor. Bu münasebetle Batman Umut Kervanı olarak yanımızda kayıtlı buluna yetim ve muhtaç ailelere bugünün hürmetine gıda kolisi ve kırmızı et dağıtımımızı yaptık. Bu hayırda bize destek veren bütün hayırseverlerden Allah razı olsun diyor yardımlarını muhtaç ailelerden esirgememelerini talep ediyoruz.” dedi.

Hayırseverlere yetim ve ihtiyaç sahiplerine beraber sahip çıkma çağrısında bulunan Ökmen, “Şu an itibariyle Batman Umut Kervanına kayıtlı 14 bine yakın muhtaç ailemiz bulunmaktadır. Bu ailelerimiz yetim ve ihtiyaç sahibidirler. Buradan bütün hayırseverlere çağrımız; bu ailelerimize beraber sahip çıkalım, onları bu maddi yoksunlukta yalnız bırakmayalım. Allah Teâlâ şimdiden bu yardımı yapan ve yapacak olan bütün hayırseverlerden razı olsun.” diye konuştu. (İLKHA)





  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Batman Şubesi tarafından, siyonist işgal rejimini..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "Cihad Önderi Hazreti Muhammed&..
Batman'daki Mevlid-i Nebi etkinliğinde konuşan Molla Beşir Şimşek, Tevb..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=