Lütfen bekleyin..



BATSO Başkanı Demir’den “Seçim" Açıklaması

08 Ekim 2022, 19:52 - Okunma: 511

Mavi pusula ile seçime giren Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Abdulkadir Demir, Cumartesi günü yapılan seçimlerle ilgili açıklama yaptı.

Cumartesi günü Kültür Merkezi'nde yapılan seçimlerde 3 grubu aldıklarını ve bir grupta da oyların eşit çıktığını belirterek, “Seçimlerde 3 grubu kazandık. Bir grupta da karşımızdaki adayla oylarımız eşit çıktı. Ancak geçersiz sayılması gereken 3 oya itiraz ettik. Oyların bir tanesinde bir zarfın içinde 4 adet pusula var. Bize göre bu kesinlikle geçersiz bir oydur. Kalan 2 pusula ise silik olduğundan isimler okunmuyor ve kimin aday olduğu belli olmadığından geçerli olmadığını düşünüyoruz. Bunun için itirazda bulunduk.” Dedi.

Sürecin nasıl işleyeceği ile ilgili de bilgi veren Başkan Demir, “Geçersiz sayılması gereken oylarla ilgili ilçe seçim kuruluna itiraz dilekçemizi verdik. Süreç devam edecek. Öyle düşünüyorum ve umuyorum ki, bu haklı sebeplerimizden dolayı itirazımız kabul edilir ve 4 grubu almış oluruz. Bu durumda tekrar yönetimimizi kurar ve yolumuza devam ederiz. Destek ve duasını bizden esirgemeyen tüm üye ve dostlarımıza teşekkür ederim. ” İfadelerini kullandı.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir bebek ile 3 kadına otomob..
Batman'da bir şahıs, temizlemeye çalıştığı tüfeğin ateş alması sonucu g..
Batman'da bir kamyon ile kamyonetin çarpışması sonucu yaşanan kazada 2 ..
Mevlid-i Nebi etkinliği ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan STK temsilc..
Batman Belediyesi, on binlerce kişinin katıldığı Mevlid-i Nebi etkinliği il..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da gerçekleştirilen Mevli..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=