Lütfen bekleyin..



Başkan Çiftçi: Proje, esnafımızı ve şehrimizi her konuda rahatlatacak

10 Ekim 2022, 19:03 - Okunma: 449

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman Valiliği tarafından düzenlenen ve birçok sektörden temsilcinin olduğu yer temini toplantısına katıldı.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, şehrin düzeni, gürültü kirliliğinden kurtulmak, trafiği rahatlatmak ve düzenli bir şehir imarı için, Batman Valiliği bünyesinde imalat firmalarına yer temini ile ilgili gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çiftçi, “Sayın Valimizin girişimiyle ilimizde bulunan Gıda, Hurda-Geri Dönüşüm, Metal-Kaynak İşleri, Mermerciler, PVC-Alüminyum-Metal İşleri, Demir-Çimento-Nalburlar ve Mobilya imalat işlerini yapan sektördeki üyelerimizi yapışık bloklardan oluşan şehrimize yakın küçük OSB veya Küçük Sanayi Siteleri içeresinde yer temini çalışması ve orada hizmet verecek olmaları çok önemli bir adımdır. Hem esnafımızı hem de şehrimizi her konuda rahatlatacaktır.” ifadelerini kullandı.

Çiftçi, yapılan çalışma için başta Batman Valisi Ekrem Canalp’a, Batman Vali Yardımcısı Şükrü Alperen’e, kurum müdürlerine, belediye başkan yardımcılarına ve müdürlerine teşekkür ederek verdikleri desteklerin çok değerli olduğunu, projenin olması durumunda Batman esnafının memnun olacağını ve rahatlayacağını vurguladı.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı..
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..
Batman'da nevroz etkinliğine katılarak kamu malına zarar verip, PKK/KCK..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=