Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığından esnafa ziyaret

10 Ekim 2022, 12:10 - Okunma: 551

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve beraberindeki heyet, merkez Beşevler Mahallesi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette mahalle muhtarı başta olmak üzere birçok kişiyle görüşen Durmaz, tespit edilen sorunların çözümü için işin takipçisi olacaklarını söyledi.

Mahalle sınırları içinde bulunan Komando Caddesi üzerindeki esnafları da ziyaret eden Durmaz, giderlerin artmasından dolayı esnafın sıkıntı yaşadığını belirtti.

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Durmaz, Batman’da kent merkezindeki sorunların çözülmesi için çalışmalar yapmaya devam edeceklerini vurguladı.

“Genç, yaşlı, hasta, emekli, engelli gibi birçok kişiyle görüştük”

Durmaz, “Merkez mahallelerimizden Beşevler Mahallesi’nde bir dizi ziyaret yaptık, mahalle muhtarı başta olmak üzere birçok görüşme gerçekleştirdik. Genç, yaşlı, hasta, emekli, engelli kesimi gibi birçok kişiyle görüştük, sorunlarını sorduk. Çay evlerinde mahallelilerle bir araya geldik, hem mahallenin sorunlarını dinledik hem de bize sorulan sorular çerçevesinde partimizi anlattık. Ayrıca mahalle içinde de bir dizi incelemelerde bulunduk, tespit ettiğimiz sorunların çözümünün sağlanması için gerekli notlarımızı aldık, işin takipçisi olacağız.” dedi.

“Çözüm odaklı ve esnafı rahatlatacak adımlar atılmalıdır”

Halkın alım gücünün esnafı etkilediğine dikkat çeken Durmaz, “Ayrıca mahalledeki esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını birebir kendilerinden dinledik. Esnaflarımız, sürekli artan giderleri karşılamada zorlandıklarını belirttiler. Zamlar, ürün fiyatlarındaki istikrarsızlık ve halkın alım gücünün düşmesi esnafımızın işlerinin ciddi anlamda azalmasına sebebiyet vermiştir. Girdi fiyatları ve artan giderlerden dolayı zor günler geçiren Batman esnafımıza sahip çıkılmalıdır. Çözüm odaklı ve esnafı rahatlatacak adımlar atılmalıdır. Bizler, esnafımız başta olmak üzere bir bütün olarak tüm hemşehrilerimizi yalnız bırakmamaya, sorunlarının çözülmesi için çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.(İLKHA)







  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..
Batman'da adını sık sık ölümlü ve yaralanmalı kazalarla duyuran bölgede..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=