Lütfen bekleyin..



Batman merkezli 6 ilde uyuşturucu satıcılarına operasyon: 60 gözaltı

12 Ekim 2022, 13:15 - Okunma: 529

Batman merkezli 6 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 60 şüpheli gözaltına alındı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Seyitler, Meydan, Çarşı Mahallelerinde "Torbacılık Yöntemi"" ile uyuşturucu satıcılığı yaparak toplum sağlığına ve toplumsal huzura zarar veren şahıslara yönelik operasyon düzenlendiği bildirildi.

Batman koordinesinde Van, Hakkâri, Bitlis, Aydın ve Diyarbakır illerinde eş zamanlı yapılan operasyon kapsamında, uyuşturucu madde satıcılığı suçunu işledikleri tespit edilen 25 şüpheli şahsın yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.

Ayrıca şüphelilerden kullanmak amacıyla uyuşturucu madde satın alan 35 şahıs hakkında da “Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak” suçu kapsamında adli işlem yapıldığı kaydedildi.

Yürütülen dosyada toplam 60 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldığı ifade edilen açıklamada, yapılan operasyon neticesinde 4 kilo 406 gram metamfetamin, 436 gram esrar, 6,75 gram sentetik kannobinoid, 0,84 gram eroin, 2 sentetik ecza, bir ruhsatsız tabanca ve 25 adet fişek, bir ruhsatsız av tüfeği ve 5 kartuş, bir hassas terazi ve elek ele geçirildiği bildirildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir şahıs, temizlemeye çalıştığı tüfeğin ateş alması sonucu g..
Batman'da bir kamyon ile kamyonetin çarpışması sonucu yaşanan kazada 2 ..
Mevlid-i Nebi etkinliği ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan STK temsilc..
Batman Belediyesi, on binlerce kişinin katıldığı Mevlid-i Nebi etkinliği il..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da gerçekleştirilen Mevli..
Batman'da Peygamber Sevdalıları Vakfı'nın düzenlendiği ve büyük bir..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=