Lütfen bekleyin..



Batman SGK İl Müdürü Ökten'den BESO Başkanı Çiftçi'ye ziyaret

13 Ekim 2022, 10:40 - Okunma: 576

​Batman SGK İl Müdürü Alaettin Ökten, Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetimini ziyaret etti.

SGK İl Müdürü Alaettin Ökten ve beraberindeki heyet, Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi'yi ziyaret ederek yeni çalışma dönemi ve sigorta prim teşvikleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Ziyarette kayıt dışı istihdamın engellenmesi ve üretimin artırılması, bölgeler arasında gelişmişlik seviyesi farkının azaltılması gibi girişimlerde işverenlerin ödemeleri gereken primlerin belirli oranda ve sürede birçok farklı sigorta prim teşviki ile devlet tarafından karşılandığını belirten SGK İl Müdürü Ökten, yabancı uyrukluların istihdam edilmeden evvel gerekli izinlerin alınması konusunda bilgilendirmede bulundu.

"Esnafa prim desteği verilsin"

Yapılan bilgilendirmelerden ve ziyaretten memnuniyetini dile getiren Çiftçi, "Devletin farklı şekillerde esnafa yönelik yaptığı sigorta primleri yardımı hakkında bilgiler aldık. Müdürümüze zor durumda olan esnafımıza sigorta prim desteği verilmesi gerektiğini, bununla beraber yeni desteklerin başlatılması gerektiğini vurguladık. Nazik ziyaretlerinden ve kıymetli bilgilendirmelerinden dolayı SGK İl Müdürümüz Alaettin Ökten ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum." dedi.  

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, karşılıklı iyilik temennileriyle son buldu. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..
Batman'da nevroz etkinliğine katılarak kamu malına zarar verip, PKK/KCK..
Batman'da iki farklı tankerde yapılan aramada kaçak olduğu belirtilen 3..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=