Lütfen bekleyin..



BATÜ Rektörü Demir’den Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a ziyaret

13 Ekim 2022, 15:05 - Okunma: 494

​Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’u makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, bölgenin ve Batman şehrinin geleceğine katkı sunmaya yönelik Batman Üniversitesinde yapılan çalışmalar ele alındı.

Kurtulmuş’a, Batman Üniversitesinin şehirdeki birçok kuruluşla önemli iş birliklerini hayata geçirdiğini söyleyen Rektör Demir, fikirlerini projeye dönüştürmek isteyen girişimcilerin, üniversitemiz bünyesinde kurulan ve kısa süre içinde faaliyetler yürütülebilecek duruma gelecek olan Batman Teknokent’tin alt yapısından faydalanabileceklerini ifade etti.

Batman Üniversitesinin nitelikli bir akademik kadroya sahip olduğunu kaydeden Rektör Demir, Kurtulmuş’a Batman üniversitesinde gerçekleştiren uluslararası etkinlikler ve enerji alanında yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Batman Üniversitesinde yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini kaydeden Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e çalışmalarında başarılar diledi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman’da alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı..
Batman Çayı Bıçakçı Köyü mevkiinde suların yükselmesiyle mahsur kalan bir ş..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=