Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesinden askıda otobüs bileti uygulaması

13 Ekim 2022, 15:15 - Okunma: 523

İhtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimlerine kesintisiz olarak devam edebilmeleri için başlatılan uygulamadan Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsünde öğrenim gören öğrenciler faydalanabilecek.

Öğrencilerinin bütçelerine katkı sağlamak adına ücretsiz yemek uygulamasının ardından başlatılan “Askıda Otobüs Bileti” uygulaması hakkında açıklamalarda bulunan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, öğrencilerin derslerine yoğunlaşarak nitelikli birer mezun olmalarını önemsediklerini ve bu nedenle öğrencinin menfaatine olan tüm projeleri desteklediklerini söyledi.

Öğrencilerin eğitim dönemlerini kapsayan 1 Kasım 2022-2 Ocak 2023 ile 6 Şubat-4 Haziran 2023 tarihleri arasındaki zaman diliminde Batman Belediyesi otobüslerine geçerli 100 biniş hakkı içeren “Askıda Otobüs Bileti” desteğinin Batman Üniversitesi Koruma ve Geliştirme Vakfı tarafından hayata geçirileceğini anlatan Rektör Demir sözlerine şu şekilde devam etti:

“Öğrencilerin final sınavlarının son gününe kadar devam eden ve ders dönemlerini kapsayan süreçte bu destek ihtiyaç sahibi öğrencilere sağlanacaktır. Öğrencilerimizin ulaşım ihtiyacını karşılamak isteyen hayırseverlerimiz Batman Üniversitesi Koruma ve Geliştirme Vakfı hesabına her bir öğrenci için 480 TL yatırarak destek sağlayabileceklerdir.”

“Ciğerparelerimizin her ihtiyacı bizim önceliğimizdir”

Birden fazla öğrenciye de destek vermek isteyenlerin bağış dekontuna destek vermek istedikleri öğrenci sayısını yazarak belirtmeleri halinde daha fazla öğrenciye de ulaşılacağını belirten Rektör Demir, “Ciğerparelerimizin her ihtiyacı bizim önceliğimizdir.” dedi.

Öğrenci odaklı çalışmaların durmadan devam edeceğini kaydeden Rektör Demir, geleceğimizin emanetçisi olan öğrenciler için durmadan çalıştıklarını, yeni projeler ürettiklerini sözlerine ekledi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..
Batman'ın Kozluk ilçesinde uyuşturucu madde bulunduğu belirtilen bir ev..
ABD'deki üniversitelerde siyonist işgal rejiminin Gazze saldırılarına t..
Batman'da bir şahıs, miras paylaşımı yüzünden kavga ettiği yeğenini bac..
ABD'deki üniversitelerde yapılan Gazze'ye destek gösterilerini dest..
Batman’da alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=