Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Batman’da öğrenci tanıtım stantlarını ziyaret etti

15 Ekim 2022, 16:20 - Okunma: 6666

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve beraberindeki heyet, Batman Üniversitesi’nde “Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri” için kurulan stantları ziyaret etti.

Merkez yerleşkesinde kurulan öğrenci stantlarını gezerek üniversite öğrencileriyle hasbihal eden HÜDA PAR heyeti, öğrencilerden toplulukların faaliyetleriyle ilgili bilgiler aldı.

Batman Üniversitesi’nde birçok öğrenci topluluğu olduğuna dikkat çeken Merkez İlçe Başkanı Durmaz, öğrencilerin bu topluluklar sayesinde farklı tecrübeler edindiklerini kaydetti.

Öğrenci topluluklarının stantlarını ziyaret ettikten sonra değerlendirmelerde bulunan Durmaz, Batman Üniversitesinin öğrenci odaklı etkinliklere ev sahipliği yapmasının önemli olduğuna dikkat çekti.

Durmaz, üniversitelerde yapılan etkinliklerin öğrencilerin akademik kariyerlerine katkı sağlaması gerektiği gibi manevi gelişimlerine de katkı vermesinin gerekli olduğunu belirtti.

Durmaz son olarak, “Yapılan etkinliklerin öğrenci kardeşlerimizin akademik, sosyal ve bilimsel çalışmalarına katkı sunması gerektiği gibi manevi gelişimlerine de katkı sunması gerekmektedir. İkisinin bir arada olması, nitelikli ve manevi değerlerine bağlı bir neslin yetişmesini sağlayacaktır.” şeklinde konuştu.(İLKHA)





  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ortaokul ve lise ö..
Genç ASKON Batman Şube Başkanı Serkan Şahin ve yönetimi, Batman Valisi ve B..
HÜDA PAR’ın Seçmeli Ana Dil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla..
Çoğu tarihi roman olmak üzere yazdığı 20'ye yakın eserle tanınan Batman..
Batman Üniversitesinde "İslam Ahlakı" serisi kapsamında "Mev..
Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Yerleşkesi Testili Parkta "öğrenci t..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=