Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığından 'İcathane Atölyesi'ne ziyaret

20 Ekim 2022, 13:47 - Okunma: 6823

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve beraberindeki heyet, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından Batman’da kurulan İcathane Atölyesi’ni ziyaret etti.

Batman Üniversitesi Merkez Kampüste bulunan icathane ziyaretinde HÜDA PAR heyetini, TÜGVA Batman Şube Başkanı Muhammed Onutçu ve beraberindeki heyet karşıladı.

Ziyarette icathane koordinatörü Hamza Kaya, HÜDA PAR heyetine atölye ve laboratuvarları gezdirerek yapılan ve yapılacak olan çalışma ve projelerle ilgili bilgiler verdi.

Türkiye’nin en büyük icathanesinin Batman’da kurulmasının sevindirici olduğunu belirten Merkez İlçe Başkanı Durmaz, projenin uygulanması sürecinde emeği geçenlere teşekkür etti.

"İcathane atölyesi gençlerin gelişimine katkı sağlayacak"

Gençlerin ufkunu açacak çalışma ve projelerin icathane vesilesiyle yapılacak olmasının önemli olduğunu vurgulayan Durmaz, şu değerlendirmelerde bulundu:

"İlimiz Batman’daki genç kardeşlerimizin TÜGVA icathanesi aracılığıyla teknolojiyi kullanarak faydalı projelere imza atmalarının gençlerin yeni yetiler kazanmasına ve var olan teknolojik ve bilimsel becerilerini geliştirmelerine katkı sağlayacaktır."(İLKHA)





  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
BİLİM-TEKNOLOJİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Ailelerin çocuklarını internet, sosyal medyayı daha bilinçli ve özenli kull..
Batman Üniversitesi öğretim üyeleri, ABD’nin Stanford Üniversitesi koordina..
Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Türkiye'nin ilk ve t..
TÜBİTAK 2204-A 54. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’na Batman..
"Dijital Dönüşüm, Blokzincir Teknolojileri ve Siber Güvenlik" ana..
Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, fiziki altyapı ve peyzaj..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=