Lütfen bekleyin..



Demir: Üniversitemizde kitap olarak basılabilecek niteliğe sahip çok sayıda çalışma var

25 Ekim 2022, 10:15 - Okunma: 6600

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, 14-23 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Batman 5. Kitap Fuarı’nda, yazdıkları kitapları okuyucularla buluşturarak imzalayan ve fuara katkı sunan akademisyenlere teşekkür etti.

Batı Raman Kampüsü Merkezi Yemekhanede akademisyenlerle bir araya gelen Rektör Demir, akademisyenlerin fuara yaptıkları katkının üniversitenin prestiji için çok önemli olduğunu ifade etti.

Üniversitenin akademik kadrosunun birçok alanda her geçen gün daha da güçlendiğini belirten Rektör Demir, faklı akademik branşlarda yürütülen çalışmaların kitap olarak basılmasının mutluluk verici olduğunu ifade etti.

Fuara yapılan bu katkının üniversitenin şehirle bütünleşmesini ve tanıtılmasını da sağladığını söyleyen Rektör Demir, üniversitede kitap olarak basılabilecek niteliğe sahip çok sayıda çalışmanın olduğuna inandığını vurguladı.

Üniversite akademisyenleri tarafından yazılan kitapların okurunun bol olması dileğinde bulunan Rektör Demir, üniversiteye, şehre, ülkeye ve bilim dünyasına katkı sağlayan çalışmaların destekçisi olmaya devam edeceklerini kaydetti.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ortaokul ve lise ö..
Genç ASKON Batman Şube Başkanı Serkan Şahin ve yönetimi, Batman Valisi ve B..
HÜDA PAR’ın Seçmeli Ana Dil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla..
Çoğu tarihi roman olmak üzere yazdığı 20'ye yakın eserle tanınan Batman..
Batman Üniversitesinde "İslam Ahlakı" serisi kapsamında "Mev..
Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Yerleşkesi Testili Parkta "öğrenci t..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=