Lütfen bekleyin..



Eğitimci Yazar Gürsoy’dan Başkan Demir’e “Tebrik Ziyareti”

27 Ekim 2022, 14:37 - Okunma: 578

Eğitimci Yazar Sait Gürsoy Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na yeniden seçilen Abdulkadir Demir’e “Tebrik Ziyareti”nde bulundu.

Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına yeniden seçilen Abdulkadir Demir’e “tebrik ziyaretleri” devam ediyor. 

Sabah Gazetesi Yazarı Eğitimci Yazar Sait Gürsoy, beraberinde Batman Eğitim Derneği (BEKDER) Başkanı ve Batman Birey Eğitim Kurumları sahibi Hüseyin Kırmızıtaş,  Eğitim Koordinatörü Kenan Afşin ile Psikolojik danışman ve rehberlik öğretmeni Hazal Ceylan Tüzün’den oluşan heyetle Başkan Abdulkadir Demir’e  “Tebrik Ziyareti”nde bulundu.

Eğitimci-Yazar Gürsoy ve beraberindeki heyeti Başkan Demir ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ve eğitim sorunları ve projelerin konuşulduğu ziyarette Gürsoy, Demir ve yönetimi tebrik ederek başarı temennilerinde bulundu.

Başkan Demir, Gürsoy ve heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Demir,  eğitim alanında Batman’a iki okul kazandırdık. Öğrencilerimize oda olarak burs ve yardımda bulunduk. Şimdi de 250 üniversite öğrencimize ‘Askıda otobüs bileti’ yardımında bulunduk. Yakında öğrencilere giyim yardımında bulunacağız. Gerek eğitim gerekse sosyal sorumluluk projelerine şimdiye kadar destek verdik bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz.” Dedi.

Batman ziyareti ile ilgili açıklama yapan Gürsoy, Batman’da üniversite adaylarının üniversite seçerken yepyeni bir dünyada nasıl başarılı olacakları üzerine seminerler verdiğini belirtti.

BATSO ziyareti ile ilgili de açıklama yapan Eğitimci-Yazar Gürsoy şu ifadeleri kullandı: “Batman Ticaret ve Sanayi Odası’nın Sayın Başkanı Abdulkadir Demir ile odanın eğitim ile ilgili çalışmaları ile ilgili bilgi aldım. Üniversite öğrencilerine ‘askıda bilet’ ve eğitim-öğretimle ilgili çalışmalar yaptıklarını öğrendim. Ancak bu çalışmaların yetmediğini ileride komisyonlarıyla birlikte çok daha geniş interlandda eğitime ağırlık vereceklerini belirttiler. Bu da bir eğitimci yazar olarak beni çok mutlu etti.  Sayın başkana buradan teşekkür ediyorum.”

Ziyaret karşılıklı iyi niyet ve temennilerle son buldu.

Gürsoy ve heyeti, son olarak BATSO Meclis Başkanlığına yeniden seçilen Ercan Ekinci'ye de uğrayarak tebrik etti.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Siirt'te bir polisi yaralayıp olay yerinden kaçan şahsın aracı Batman&#..
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala rengârenk şeker çeşitleri tezgâhl..
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=