Lütfen bekleyin..



Kuyumcu soyguncuları yakalandı

05 Aralık 2015, 14:55 - Okunma: 2313

Batman'da bir kuyumcudan 60 bin TL değerinde altın çalan hırsızlar yakalandı.

Batman çarşı merkezinde bulunan bir kuyumcuya dün sabah saatlerinde girerek toplam değeri 60 bin TL olan 576 gram altını çalan hırsızlar yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, polis tarafından MOBESE kamaralarıyla takip edilen kuyumcu soyguncuları, yaşanan kovalamaca sonucunda dün akşam saatlerinde yakalandıkları belirtildi.

Çarşı Merkezi 2. Cadde üzerinde bulunan bir pasajında Ömer Faruk Yetiz’e ait kuyumcu dükkânını soydukları belirtilen ve yaşları 18’in altında olan B.C, F.E. ve C.T. isimli zanlılar yakalanırken, çaldıkları altınlar ise kuyumcuya iade edildi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)



  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valiliği'nin 15 Temmuz darbe girişiminin 9. yıl dönümünde Atatür..
Batman Çayı kenarında 50 dönüm alanda kurulan Türkiye'nin ilk ve tek sü..
Batman'ın Pazaryeri Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde bir hafta aray..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yere..
15 Temmuz'un ardından kontrollü darbe söylemleriyle gerçekleri saptırma..
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun ve beraberindeki heyet, Tun..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=