Lütfen bekleyin..



Kuyumcu soyguncuları yakalandı

05 Aralık 2015, 14:55 - Okunma: 2373

Batman'da bir kuyumcudan 60 bin TL değerinde altın çalan hırsızlar yakalandı.

Batman çarşı merkezinde bulunan bir kuyumcuya dün sabah saatlerinde girerek toplam değeri 60 bin TL olan 576 gram altını çalan hırsızlar yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, polis tarafından MOBESE kamaralarıyla takip edilen kuyumcu soyguncuları, yaşanan kovalamaca sonucunda dün akşam saatlerinde yakalandıkları belirtildi.

Çarşı Merkezi 2. Cadde üzerinde bulunan bir pasajında Ömer Faruk Yetiz’e ait kuyumcu dükkânını soydukları belirtilen ve yaşları 18’in altında olan B.C, F.E. ve C.T. isimli zanlılar yakalanırken, çaldıkları altınlar ise kuyumcuya iade edildi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)



  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Hasankeyf ilçesine bağlı Uzundere köy yolunda, yoğun kar yağı..
Batman'ın Sason ilçesinde bir ikamete düzenlenen adli aramada uzun naml..
Batman'da faaliyet gösteren dernek ve dernek şubelerine, yıllık beyanna..
Batman'ın Sason ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yol, ekipl..
Batman'da henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan ekskavatör yangını, ek..
Batman'da kar yağışı nedeniyle kapanan köy yolu, gece saatlerinde yapıl..

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=