Lütfen bekleyin..



Batman'da 4'üncü "Sanayi ve Ticaret" ile "Gıda Tarım ve Hayvancılık" fuarı açıldı

28 Ekim 2022, 18:35 - Okunma: 532

​Batman’da 50'nin üstünde firmanın katılımı ile 4'üncü "Sanayi ve Ticaret" ile "Gıda Tarım ve Hayvancılık" fuarının resmi açılışı yapıldı.

Batman ekonomisinin gelişimi için yeni, modern organize sanayilerine ihtiyaç olduğunu vurgulayan Vali İkrem Canalp, "Canalp, "İmar planlamamızın içerisinde Batman'ın ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde ve nitelikte bir fuar ve kongre merkezimizde olacaktır. Yapılmış olan bu fuarlar, kongreler hepimiz biliyoruz ki illerin ekonomisine muazzam katkı sağlıyor. Ekonomik katkıların yanında katılımda sağlıyor. Şu an düzenlediğimiz organizasyon devlet ile STK'ları, odalarımızı ve özel sektörümüzü bir araya getiren muazzam bir organizasyondur. Dolayısıyla Batman'ın ekonomisini en canlı ve diri şekilde bir araya getirmiş olan çok muazzam bir organizasyonu beraber gerçekleştirmiş oluyoruz." ifadelerini kullandı.

Batman'da 4'üncü

Batman Valisi Ekrem Canalp

Programda bir konuşma yapan Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Oda olarak bu tür fuarları önemsediklerini belirterek, "Herkesin huzurunda sayın valimize bir teklifte bulunmak istiyorum. Fuar organizasyonu yetkilileri de bahsettiler. Bu teklifin sözünü almak istiyorum. Metropol bir şehir olmaya aday ilimizde bir fuar merkezi yapılmasını istiyoruz. Hemen her şehirde fuar merkezleri vardır. İlimizde de buna ihtiyaç vardır." ifadelerini kullandı.

Batman'da 4'üncü

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi

Törenin ardından "Sanayi ve Ticaret"  fuarının açılışını yapan Vali Canalp ve beraberindeki protokol, stantları gezerek yetkilileriyle sohbet etti.

Açılışın ilk gününde fuara yoğun ilgi gösterilirken, fuarın 27-30 tarihleri arasında gün boyunca ziyaretçilere açık olacağı kaydedildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir bebek ile 3 kadına otomob..
Batman'da bir şahıs, temizlemeye çalıştığı tüfeğin ateş alması sonucu g..
Batman'da bir kamyon ile kamyonetin çarpışması sonucu yaşanan kazada 2 ..
Mevlid-i Nebi etkinliği ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan STK temsilc..
Batman Belediyesi, on binlerce kişinin katıldığı Mevlid-i Nebi etkinliği il..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da gerçekleştirilen Mevli..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=