Lütfen bekleyin..



Motosikleti çalınan vatandaş yetkililere seslendi: Mağduriyetim giderilsin

30 Ekim 2022, 17:35 - Okunma: 597

Hırsızlık olaylarının her geçen gün arttığı Batman'da 30 bin TL değerindeki motosikleti çalınan vatandaş, motosikletinin bulunmasını istiyor.

Merkez Sağlık Mahallesi'nde ikamet eden İsmail Aslan, kimliği belirsiz bir kişi tarafından sabah saat 06.20 sıralarında 30 bin TL değerindeki motosikletinin evinin bahçesinden çalındığını belirterek motorunun bulunmasını için yetkililere seslendi.

Motosikleti olmadan işe gidip gelemediğini, maddi imkânsızlıklardan dolayı bir daha motor alamayacağını belirten Aslan, özellikle son bir ayda binalarında defalarca hırsızlık olayının yaşandığını söyledi.

Yaşanan hırsızlık olayları karşısında ne yapacaklarını bilemez hale geldiklerini söyleyen Aslan, motorunun çalınmasıyla büyük mağduriyet yaşadığını ifade ederek motorunun bulunup mağduriyetinin giderilmesini istedi.

Aslan, "Cuma sabahı işe gitmek için evden çıktığımda motosikletimin yerinde olmadığını fark ettim. Binanın kamera kayıtlarını incelediğimde motorumun sabah saat 06.20'de elinde eldiven kafasında kapüşonlu biri binanın içine girip direk motoruma yönelip çalıyor. Bunun üzerine polisi arayıp durumu bildirdim. Polisler buraya gelip binamızın ve çevredeki kamera kayıtlarını incelemek için aldılar. Hırsızlık olayının üzerinden 3 gün geçti ama şu ana kadar bir sonuç elde edilmiş değil." dedi.

Son zamanlarda yaşanan hırsızlık olaylarından dolayı kendisi gibi apartman sakinlerinin de büyük zarar gördüğünü ifade eden Aslan, konuşmasına şöyle devam etti:

"Motorum çalındığı için işime de geç kaldım. Bu yüzden işe gitmekte sıkıntı yaşıyorum. Motorum benim elim ayağımdı. Yenisini sorduğumda bana 30 bin lira diyorlar. Bu ekonomik sıkıntısı ben başka bir motosiklet alamam. Son bir ayda apartmanımıza defalarca hırsılar dadandı. Apartman sakinlerinin bisikletleri, bebek arabaları, ayakkabıları ve ne bulsalar çalıyorlar. Hırsılar nasıl oluyor da ellerini kollarını sallaya sallaya dolaşabiliyorlar. Yetkililere sesleniyorum; hırsılara bir çözüm bulmalarını ve çalınan motosikletimin bulunup bana teslim edip mağduriyetimin giderilmesini istiyorum." (İLKHA)




  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan ve tarlaya girip kaza ..
Batman'da durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada 17 kilogram 67..
Batman'da nisan ayında yapılan operasyonlarda müdahale edilen 147 olayd..
Batman'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan ve ekip aramasın..
Batman çıkışında bir kontrol noktasında birden alev alan otomobil kullanılm..
Her yıl sulama kanalı, baraj ve göletlerde serinlemek isteyen onlarca çocuk..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=