Lütfen bekleyin..



Beşiri'ye Modern Kütüphane Müjdesi

01 Kasım 2022, 17:15 - Okunma: 6802

“Kamu Eliyle Yapılan Kültür Yatırımlarına Destek Projesi” kapsamında İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın işbirliği ile Beşiri'ye modern kütüphane binası için protokol imzalandı.

“Kamu Eliyle Yapılan Kültür Yatırımlarına Destek Projesi” kapsamında Batman Valiliği İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın işbirliği ile Beşiri ilçemize kazandırılacak olan modern kütüphane binası için düzenlenen imza töreni Valimiz Ekrem Canalp’ın katılımı ile gerçekleştirildi. 

Kütüphane Protokolü İmzalandı
Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen protokol; Batman İl Özel İdaresi adına Vali Ekrem Canalp, Kültür ve Turizm Bakanlığı adına İl Kültür ve Turizm Müdürü M. İhsan Aslanlı arasında imzalandı.
İmza törenin ardından kısa bir konuşma yapan Vali Canalp, yatırım ilimize ve ilçemize hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Bir yandan turizm, bir yandan da kültür yatırımlarımız devam ediyor, Beşiri ilçemizin en işlek yerinde gençlik merkezi kompleksi yanında inşa edilecek olan Beşiri İlçe Halk Kütüphanesi binasının tamamlanmasıyla birlikte kütüphanenin, okuyucuların ve kullanıcıların uğrak noktası olacaktır." dedi.
İmza töreninde; Beşiri Kaymakamı Mahmut Şener, İlçe Belediye Başkanı Sait Karabulut, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Kültür ve Turizm Müdürü M. İhsan Aslanlı, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Aydın Baran ve İzettin Taş hazır bulundu.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ortaokul ve lise ö..
Genç ASKON Batman Şube Başkanı Serkan Şahin ve yönetimi, Batman Valisi ve B..
HÜDA PAR’ın Seçmeli Ana Dil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla..
Çoğu tarihi roman olmak üzere yazdığı 20'ye yakın eserle tanınan Batman..
Batman Üniversitesinde "İslam Ahlakı" serisi kapsamında "Mev..
Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Yerleşkesi Testili Parkta "öğrenci t..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=