Lütfen bekleyin..



Batman'da fuar merkezinin yapılması talebi

03 Kasım 2022, 10:14 - Okunma: 634

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yaptığı yazılı açıklamada, Batman’a fuar merkezi yapılmasının elzem olduğunu söyledi.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, ticari ve nüfus anlamında sürekli gelişen Batman için fuar merkezinin büyük bir ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Çiftçi, fuar merkezinin açılması için talepte bulunarak bunun için ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını söyledi.

Çiftçi, "27-30 Ekim tarihleri arasında ilimizde yapılan 4'üncü Batman Gıda Tarım ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Fuarı için elimizden geleni yaptık ve ilimizin tanıtımı için çabaladık. Eksiklikleri sebebiyle istediğimiz gibi olmamış, tüm esnaf ve üreticilerin katılmamış olmasıyla beraber sonuç olarak faydalı ve güzel geçmiştir." dedi.

"Fuar merkezi lüks değil ihtiyaçtır"

Batman'da fuar merkezinin olmamasının büyük bir eksiklik olduğuna vurgu yapan Çiftçi, şöyle devam etti:

"Büyükşehir olma yolunda adım adım ilerleyen ilimizde fuar merkezinin olmaması büyük bir eksikliktir. Fuar merkezi önemli bir ihtiyaçtır. Sayın Valimizden fuar merkezi yapılması talebinde bulunduk. Fuar merkezi lüks değil ihtiyaçtır. İlimizin ticaretine önemli bağlantılar ve katkılar sağlayacağına inanmaktayım."

Çiftçi son olarak, Batman’ın menfaatleri doğrultusunda çalışacaklarını ve taşın altına ellerini, gerekirse gövdelerini koyacaklarını ifade ederek el birliği ile Batman’ı hak ettiği yere getireceklerini kaydetti. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=