Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığı esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

03 Kasım 2022, 10:25 - Okunma: 551

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri, kent merkezinde düzenli hale getirdikleri esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Yapılan ziyaretlerde esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyen HÜDA PAR heyeti, son ziyaretlerini Kültür Mahallesi sınırları içinde bulunan Mahatma Gandi Bulvarı üzerindeki esnafa yaptı.

Ziyaretlerde esnafın sorunlarını dinleyen Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, kendilerine aktarılan talepleri not alarak çözüm için işin takipçisi olacaklarını söyledi.

HÜDA PAR’ın kendilerini ziyaret etmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren esnaf, son dönemlerde ekonomik sıkıntıların hem esnafı hem de vatandaşı zorda bıraktığını belirtti.

Esnafa sahip çıkılması gerektiğini belirten Durmaz, esnafın şikâyet ettiği sorunların yetkililer tarafından mutlaka ivedi bir şekilde çözülmesi gerektiğini söyledi.

Ekonomik krizin yaşandığı ve enflasyonun çok yükseldiği bir dönemde zor günlerin yaşandığına dikkat çeken Durmaz, HÜDA PAR’ın yüklendiği misyon gereği halkı ve esnafı yalnız bırakmamaya, onlara yönelik ziyaret ve programlar yapmaya devam edeceklerini söyledi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=