Lütfen bekleyin..



Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası, otomobil servisi ile indirim protokolü imzaladı

08 Kasım 2022, 10:05 - Okunma: 458

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) ile Batman'daki bir otomobil servisi arasında imzalanan protokolle üyelere indirimli servis ve bakım hizmeti verilecek.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, üyelerine yönelik projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Çiftçi, bir otomobil servisi ile protokol imzalayarak odaya kayıtlı üyelerin yüzde 5 ile yüzde 30 arasında indirimli hizmet alabileceğini duyurdu.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak üyelere hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Çiftçi, üyelere yardımcı olmak, hayatlarını kolaylaştırmak ve artan maliyetlerini düşürmek için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Çiftçi, "Bu kapsamda daha önce birçok kurum ve kuruluş ile özel indirim protokolleri imzaladık. Bu indirim anlaşmalarımıza Güney Grup Otomotiv Volkswagen Servisi ile bir yenisini ekliyoruz. Böylece Volkswagen aracı olan üyelerimiz servise gidince indirimli hizmetten faydalanacaklar. Protokol anlaşması çerçevesinde indirimden faydalanmak isteyen oda üyelerimizin, oda kayıt belgesini ibraz etmeleri gerekmektedir. Yapılan anlaşmanın Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Açıklamasının devamında Çiftçi, "İndirim protokolünün detayları şöyle; Yasal garantisi devam eden ticari, binek aracın periyodik, yıllık bakımında parçada yüzde 5 işçilikte yüzde 10 indirim. Yasal garantisi biten binek aracın periyodik, yıllık bakımında yaşına göre; 3-4 yaş yüzde 15, 5-7 yaş yüzde 25, 7 yaş üzerine yüzde 30 sağlanan indirimlere ek olarak sadece yağda yüzde 8 indirim yapılacaktır. Yasal garantisi biten ticari, binek aracın onarımında yaşına göre sağlanan indirimlere ek olarak sadece işçilikte yüzde 5 indirim yapılacaktır." dedi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=