Lütfen bekleyin..



Rektör Demir Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti

10 Kasım 2022, 10:25 - Okunma: 1504

Kurum içi çalışmaları yerinde incelemek ve çalışmalarda gelinen aşamalar hakkında bilgi almak amacıyla üniversite birimlerini ziyaret eden Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Ziyarette Rektör Demir’i, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ferhat Korkmaz ve öğretim elemanları karşıladı.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesinde gerçekleştiren çalışmaların yanı sıra hayata geçirilmesi tasarlanan projelerin değerlendirildiği ziyarette, yüksekokul yönetimi ve personel ile fikir alışverişinde bulunuldu.

Batman Üniversitesinin bütün birimlerinde yapılan çalışmaları yakından takip eden Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, birimlere gerçekleştirilen ziyaretlerin amaç ve hedefleri hakkında konuştu.

Batman Üniversitesini hak ettiği noktaya taşımak için önemli stratejik hedefler belirlediklerini söyleyen Rektör Demir, göreve geldiği günden itibaren fiziki ve altyapı çalışmalarının yanı sıra öğrenci odaklı projelere ağırlık verdiklerini ifade etti.

Askıda yemek ve bilet uygulamalarıyla öğrencilere bir nebze de olsa ekonomik destek sağlandığına dikkat çeken Rektör Demir, öğrencilerin başarı oranlarını artıran bu tür uygulamalara devam edeceklerinin altını çizdi.

Öğrencilerin geleceklerinin söz konusu olduğu durumlarda tüm personelin büyük fedakârlıklar gösterdiğini kaydeden Demir, bu gayretlerin ilerde çok olumlu sonuçlara dönüşeceğinin aşikâr olduğunu dile getirdi.

Yapılacak her çalışmanın getirilerinin enine boyuna değerlendirildiğini belirten Demir, Batman Üniversitesinin lehine olabilecek girişimlerde bulunmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, eğiti..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=