Lütfen bekleyin..



Batman Umut Kervanından muhtaç aileye gıda ve ev eşyası yardımı

12 Kasım 2022, 11:25 - Okunma: 1285

Kentte yetim ve muhtaç ailelere yardımlarını sürdüren Batman Umut Kervanı, bu kapsamda ihtiyaç sahibi Ekin ailesine nakdi, et, gıda ve ev eşyası yardımında bulundu.

Yaptıkları yardım ile ilgili açıklama yapan Batman Umut Kervanı gönüllüsü Mehemt Emin Sabaz, ihtiyaç sahipleri için yardımlarına aralıksız devam ettiklerini söyledi.

Daha fazla muhtaca ulaşabilmek için hayırseverlerin desteklerine ihtiyaçlarının olduğunu vurgulayan Sabaz, kendilerinin muhtaçlar ile hayırseverler arasında bir köprü görevi gördüklerini belirtti.

Batman Umut Kervanı gönüllüsü Emin Sabaz

Sabaz, "Batman Umut Kervanı olarak yardımlarımıza devam ediyoruz. Bugün itibariyle yardım yaptığımız ailelerden biri de Ekin ailesidir. Bu aile ihtiyaç sahibi bir ailedir. Kendilerine nakdi para, et, gıda ve koltuk takımı yardımında bulunduk. Bu ailenin ihtiyaçlarını gidermek için Umut Kervanı olarak üzerimize düşeni yapmaya çalıştık." dedi.

İhtiyaç sahiplerine yönelik yardımlarına devam edeceklerini vurgulayan Sabaz, "Bu hayır kervanında hayırlarımıza devam edebilmek için hayırseverlerimize ihtiyacımız vardır. Muhtaç, yetim ailelere ulaşabilmek ve ihtiyaçlarını karşılayabilmek için mutlaka hayırseverlerimizin desteğini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Batman Şubesi tarafından, siyonist işgal rejimini..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=