Lütfen bekleyin..



İmam hatipli öğrencilerden Batman Üniversitesine ziyaret

14 Kasım 2022, 14:25 - Okunma: 1392

Halil Hamidi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Batman Üniversitesini tanımak, üniversitedeki kütüphane, laboratuvar, spor tesisleri ve akademik birimler hakkında bilgi edinmek için ziyaret bulundular.

Ziyarette, gelecekteki okumak istedikleri bölümlerle ilgili birim yetkililerinden detaylı bilgiler alan öğrenciler, mevcut bölümler, eğitim-öğretim faaliyetleri, mevcut derslik ve laboratuvar olanakları ile mezuniyet sonrası iş imkânları hakkında bilgilenerek Batman Üniversitesini daha yakından tanıma fırsatı buldular. 

Batman Üniversitesini çok beğendiklerini ifade eden Halil Hamidi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Batman Üniversitesi kampüsünde hoş vakit geçirdiklerini, Batman Üniversitesini tanıma fırsatını kendilerine veren Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e çok teşekkür ettiklerini söylediler.

Halil Hamidi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin üniversiteyi merak edip ziyaret etmelerinden memnuniyet duyduğunu belirten Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, "Geleceğimiz olan gençlerin istikballerini beraber imar etmek için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Şehrin ve ülkenin geleceğine katkı sunabilecek nitelikli bireyler yetiştirmek için gençlerin geleceğini imar etmede onlara yön vermek gerektiğinin altını çizen Rektör Demir, öğrencilere tüm hayatlarını etkileyecek meslek seçiminde isteyerek ve severek yapacakları mesleği tercih etmelerini gerektiğini söyledi.

Öğrencilere eşlik ederek üniversiteyi tanımalarına öncülük eden öğretmenlerinin de çok önemli bir fedakârlıkta bulunduklarına dikkat çeken Demir, geleceğin üniversitelilerini, bilim insanlarını yetiştirmede öğrencilerin öğretmenlerinin çok büyük emek ve gayretleri olduğunu sözlerine ekledi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, eğiti..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=