Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesi 1. Uluslararası Öğrenci Kongresine hazırlanıyor

16 Kasım 2022, 10:01 - Okunma: 1667

Batman Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Batman Üniversitesi 1. Uluslararası Öğrenci Kongresi, farklı ülke ve şehirden üniversite öğrencilerini bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Merkez Kampüs Konferans Salonunda yüz yüze ve online oturumlarla gerçekleştirilecek olan kongreye; ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyindeki üniversite öğrencileri sözlü bildirileri ile katılabilecek.

Kongrede; Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri, Güzel Sanatlar, Eğitim Bilimleri, Sağlık Bilimleri, Spor Bilimleri, İletişim ve Enerji temel alanlarında sunulacak olan bildiriler alanında uzman bilim insanları tarafından değerlendirilecek ve değerlendirme sonrasında uygun bulunan bildiriler kongrede sunulacak.

Kongre hakkında konuşan Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, gençlerin gelecekleri açısından bu tarz etkinlikleri önemsediklerini kaydetti.

Batman Üniversitesi tarafından ilk kez gerçekleştirilecek olan bu etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını anlatan Rektör Demir, öğrencilerin öğrenme süreçlerine katkı sağlamak ve çözüm odaklı düşünme yöntemlerinin gelişmesine ışık tutmak amacıyla bu kongreyi düzenlediklerini söyledi.

Demir, farklı ülke ve şehirlerden üniversite öğrencilerini bu kongrede bir araya getirecek olmaktan mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, eğiti..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=