Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığı esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

21 Kasım 2022, 10:40 - Okunma: 483

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığı teşkilat üyeleri, esnaf ve sanatkârlara yönelik düzenli hale getirdikleri ziyaretlere devam ediyor.

HÜDA PAR heyeti, son ziyaretlerini kent merkezinde Gök Taksi arkasında bulunan Kazım Arıca Caddesi üzerindeki esnafa yönelik yaptı.

Ziyaretlerde esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyen HÜDA PAR heyeti, halkın alım gücünün düşmesiyle esnafın da işlerinin olumsuz etkilendiğine dikkat çekti.

HÜDA PAR’ın kendilerini ziyaret etmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren cadde esnafı, son dönemlerde ekonomik sıkıntıların hem esnafı hem de vatandaşı zorda bıraktığını belirtti.

"Esnaf giderlerini karşılamada zorlanıyor"

Esnaf ziyaretleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, "Partimiz HÜDA PAR’ın yüklendiği misyon gereği halkı ve esnafı yalnız bırakmamaya, onlara yönelik ziyaret ve programlar yapmaya devam ediyoruz. Halkın alım gücünün düşmesinden ve son dönemlerde yapılan zamlardan dolayı esnafımız zor günler geçiriyor. Görüştüğümüz esnafın çoğu işlerinin eskisine göre iyi olmadığını belirtti. İşler iyi olmayınca esnaf giderlerini karşılamada zorlanıyor." dedi.

"Dar gelirliler için yeni eşya alamama günümüzün gerçeğidir"

Dar gelirli vatandaşların geçim sıkıntısı yaşadığını belirten Durmaz, "Daha önce ikinci el elbise satan dükkânlara çok rastlamazdık ancak son dönemlerde rastlıyoruz. Bu ziyaretimizde ikinci el satan bir iş yeri sahibi amcamızla konuştuk, işlerini sorduk. Dar gelirli insanların artık yeni elbise alamadığı için kullanılmış elbise ve ayakkabı aldığını söyledi. Belki çoğu insanın bu gibi ikinci el elbise ve ayakkabı satan iş yerlerinden haberi yok ama dar gelirli vatandaşlarımız için yeni bir eşya alamama günümüzün gerçeğidir maalesef." ifadelerini kullandı.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=