Lütfen bekleyin..



Batman Umut Kervanından halka sıcak çorba ikramı

22 Kasım 2022, 09:35 - Okunma: 1181

Batman Umut Kervanı, "Ekmek ve çorbamızı paylaşmaya geldik" temasıyla vatandaşlara, öğrencilere ve esnafa sıcak çorba ikramında bulundu.

Sosyal yardım faaliyetlerini sürdüren Batman Umut kervanı, bu kapsamda Batman merkez Cumhuriyet Meydanı’nda halka ekmek ve sıcak çorba ikramında bulundu.

Batman Umut Kervanı Gönüllüsü İsmet Ökmen, yaptığı açıklamada, geçen sene başlattıkları sıcak çorba ikramına bu yıl da devam ettiklerini söyledi.

Şehrin farklı cadde ve meydanlarında çorba ikram faaliyetlerini sürdüreceklerini belirten Ökmen, amaçlarının toplumda kaybolmaya yüz tutmuş paylaşma kültürünü yaygınlaştırmak olduğunu vurguladı.

"Muhtaçlara yardım etmeye çalışıyoruz"

Ökten, "Batman Umut Kervanı olarak kurulduğumuz 2005 yılından bu yana muhtaç ailelere ulaşmaya ve onlara yardım etmeye gayret gösteriyoruz. Yıl içerisinde Ramazan Ayında ve Kurban Bayramlarında büyük faaliyetlerimiz olduğu gibi bazen de halkımızın paylaşma kültürünü geliştirmek için çorba ikramları da yapıyoruz. Bugün de Batman'ın Cumhuriyet Meydanı'ndayız ve halkımıza çorba ikramında bulunuyoruz." dedi.

"Paylaşma kültürünü yeniden geliştirmek istiyoruz"

Çorba ikramını daha da geliştirmeye çalıştıklarını dile getiren Ökten, "Toplumda kaybolmaya yüz tutmuş olan paylaşma kültürünü yeniden geliştirmek için 'Ekmeğimizi ve çorbamızı paylaşmaya geldik' temasıyla Cumhuriyet Meydanı'nda çorba dağıtıyoruz. İnşallah Batman'ın en kalabalık meydanlarında halkımıza çorba dağıtmaya devam edeceğiz. Şu an haftanın bir günü çorba dağıtıyoruz. İnşallah bunu daha çok geliştireceğiz ve başka günlerde de dağıtmaya başlayacağız." ifadelerini kullandı.(İLKHA)








  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
ALLAH'ın El-Adl ismi ve Namaz ile ilgili açıklamaların devamı…
Ramazan ayı ile birlikte sofraların vazgeçilmezleri arasında yer alan çiğ k..
ALLAH'ın Es-Selam ismi ve Namaz ile ilgili açıklamalar...
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi tarafından ..
Takva ve El-Hesîb ile ilgili açıklamalar...
Cuma Hutbelerinde “Oruç, Bedenimize Sıhhat, Gönlümüze Sekinet Verir” konusu..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=