Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin'den BATSO Başkanına ziyaret

24 Kasım 2022, 17:30 - Okunma: 706

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin beraberindeki heyetle birlikte Batman Sanayi Ve Ticaret Odası Yönetim Kuruluna yeniden seçilen Abdülkadir Demir ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyarette HÜDA PAR heyetini Batman Sanayi Ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Demir ve yönetim kurulu karşıladı. Sıcak bir ortamda geçen ziyarette kentin sanayi alanlıdaki sıkıntı ve gelişmeler konuşuldu.  

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve heyetine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Şahin, Batman'ın sanayi anlamında istenilen seviyeye çıkması için mülki amirlerin ve herkesin elinden gelen desteği vermesi gerektiğini ifade etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Demir, Batman sanayisinin hak ettiği seviyeye gelmesi için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini belirti.

"Halkımızın BATSO yönetiminden beklentisi var"

Batman Sanayi Ve Ticaret Odasını Başkan Demir ve yeni yönetimini tebrik etmek üzere ziyaret ettiklerini, belirten Şahin, "Batman'ımıza ve halkımıza hayırlı hizmetlere sebep ve vesile kılsın. Halkımızın BATSO yönetiminden beklentisi var. Batman sanayi ve ticaret anlamında olması gereken noktada değil. Bu anlamda siyasilerin de yönetime destek olup yanlarında olması lazım. Gerek istihdam anlamında gerek sanayileşme anlamında gerek Batman ticaretinin sınırları aşması noktasında gerek siyasilerin gerekse de yöneticilerin destek vererek Batman halkının ihtiyaç duyduğu noktaya birlikte getirilecektir." ifadelerini kullandı.

"Batman'ın sorunlarına bir bütün olarak sahiplenmemiz lazım"

HÜDA PAR olarak bütün kurumlar ile diyalog içerinde olduklarını belirten Şahin, "HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı olarak kurumlarımızı ziyaret edip diyalog içerisine giriyoruz. Bu anlamda bizlere de düşen bir şey varsa bizler de hazırız. Belki sadece kendi alanlarıyla değil, Batman'ın sorunlarına bir bütün olarak sahiplenmemiz lazım. Hiçbir mazeretin ve hiçbir gerekçenin arkasına sığınmayarak Batman halkına gereken hizmetleri sunma noktasında birbirimizle yarış içerisinde olmamız lazım." dedi.

"Batman sanayi alanında hak ettiği yere gelecektir"

Ziyarette bir açıklama yapan BATSO Başkanı Abdülkadir Demir, "İl başkanımız ve yönetiminin bizi ziyaret etmesinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu bizim üçüncü dönemimiz. Allah izin verirse kaldığımız yerden görevimize ve işimize devam etmek üzere yeni yönetimimizi oluşturduk. Büyük şehir belediyesine aday ilimize tabi ki şu anki sanayi durumu tabi ki yakışmıyor. Bunun için hem siyasi partilerimiz hem STK'larımız ciddi manada çaba sarf ediyorlar. Ama henüz istediğimiz yere geldik mi maalesef halen gelemedik. Bu konuda da ilgili gerekli mercilere, hükümete ve bakanlıklara taleplerimiz oldu ve taleplerimiz de olmaya devam edecektir. Umarım Batman hak ettiği yere gelecektir."(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Uyuşturucu bataklığının kurutulup, baronların önünün kesilmesi halinde madd..
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=