Lütfen bekleyin..



Çiftçi, Özdemir ile Sanayii Siteleri İçin Görüştü

28 Kasım 2022, 12:06 - Okunma: 2708

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman’da yapılacak OSB kurulması planlanan küçük sanayii siteleri için Batman Milletvekili Ziver Özdemir ile görüştü.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri Batman’da yapılması planlanan Organize Sanayii Bölgeleri alanları içinde yer alacak olan küçük sanayii sitelerinin sektör temsilcileriyle beraber Batman Milletvekili Ziver Özdemir’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “ilimizde bulunan Hurda-Geri Dönüşüm, Metal-Kaynak İşleri, Mermerciler, PVC-Alüminyum-Metal İşleri, Demir-Çimento-Nalburlar ve Mobilya imalat işlerini yapan sektördeki üyelerimizi Organize Sanayii Bölgeleri alanları içinde yer alacak yapışık bloklardan oluşan şehrimize yakın küçük OSB veya Küçük Sanayi Sitelerinin kurulmasını çok önemsiyor, şehrimizi ve esnafımızı rahatlatacak, kalkındıracak hem de istihdam sağlayacaktır. Bu tür projelere her kesimin destekleyip katkı sunmasını istiyoruz. Milletvekilimizden projenin hızlandırılması için destek talebinde bulunduk. İlgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Günümüzde gittikçe azalan, İslam'ın büyük önem verdiği ticaret ahlakına..
Son zamlarla birlikte 12 kilogramlık tüpün fiyatı 680 lira, piknik tüpü ise..
Altın fiyatları son zamanlarda rekor üstüne rekor kırıyor. Altın fiyatları ..
2023 yılında Türkiye'nin ekonomisinin trilyon doları aşan ekonomiler ar..
Peygamber Efendimizin ticaret ahlakına çok önem verdiğini, bu nedenle ticar..
KOSGEB Batman İl Müdürü Mehmet Fidan, 2023 yılında 788 işletmeye 47 milyon ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=