Lütfen bekleyin..



Milletvekili Özdemir, TOKİ ile Kuyubaşı fıstık arazileri ve oto galerici esnafının taleplerini görüştü

29 Kasım 2022, 11:15 - Okunma: 594

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile oto galericiler sitesi esnafının talepleri ve Kuyubaşı’ndaki (Cegeluye) fıstık ekili olan araziler için görüştü.

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile oto galericiler sitesi esnafının talepleri ve Kuyubaşı’ndaki (Cegeluye) fıstık ekili olan araziler için görüştü.

Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman oto galericiler sitesi esnafının sorunlarını ve Kuyubaşı’nda fıstık ekili olan ve konut yapılacağı iddia edilen arazilerle ilgili sorunu çözmek için girişimlere devam ediyor.

Oto galericiler sitesinde bulunan ve Milli Emlak’a ait iken TOKİ’ye devredilen dükkanların burada faaliyette bulunan esnafa satışı için TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile görüştükleri, TOKİ Başkanının taleplerinin olumlu karşılandığını ifade eden Özdemir, hiçbir esnafımızın mağdur olmaması için çabaladıklarını belirtti.

Özdemir ayrıca Kuyubaşı (Cegeluye) fıstık arazilerine konut yapılacağı iddiaları ile gündeme gelen alanlar için de TOKİ Başkanı ile görüştüklerini, uzun zamandan beri bu arazilerde vatandaşlar tarafından fıstık üretimi yapıldığını ve dolayısı ile hemşerilerimizin mağdur olmaması için gerekli çalışmaların yapılması talebinde bulunduklarını ve süreci takip edeceklerini ifade etti.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
11 ayın sultanı rahmet ayı Ramazan ayında halkın ekmek ve pide ihtiyaçların..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, erkek berbe..
Batman'da bir motosikletlinin seyir halindeki otomobile arkadan çarpmas..
Batman'da gece yarısı meydana gelen silahlı saldırıda biri kadın 2 kişi..
Uyuşturucu ile mücadele hakkında açıklama yapan HÜDA PAR Batman Milletvekil..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, '..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=