Lütfen bekleyin..



Batman'da 15 kişilik grubun saldırısına uğrayan genç ağır yaralandı

07 Aralık 2022, 11:35 - Okunma: 853

Şehir merkezindeki bir çay ocağında otururken 15 kişilik grubun saldırısına uğrayan Eyüp P. beyin kanaması geçirdi. Hastaneye kaldırılan gencin hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Olay saat 11.00 sıralarında Gök Taksi civarında yaşandı. Diyarbakır'ın Bismil ilçesine bağlı Sinan köyünden olduğu öğrenilen Eyüp P. adlı şahıs, bir çay evinde otururken henüz öğrenilemeyen bir nedenden ötürü 15 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Grup tarafından feci şekilde darp edilen genç, ağır yaralandı.

Olay sonrası Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ve beyin kanaması geçirdiği belirtilen genç ameliyata alındı.

Ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan Eyüp, P.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Saldırganların yakalanıp yakalanmadığı ise öğrenilemedi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi, Batman Lisesi bölgesinde yaşanan silahlı çatı..
Batman'da iki grup arasında silahlı çatışma yaşanırken okuldakiler büyü..
Batman'ın Sason ilçesinde bir adrese düzenlenen operasyonda, 2 kilo 706..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Vali Ekrem ..
Vali Ekrem Canalp başkanlığında düzenlenen Bağımlılıkla Mücadele İl Koordin..
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı yurtlarda görev yapan pers..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=