Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'ndan Aslan ailesine taziye ziyareti

11 Aralık 2022, 13:00 - Okunma: 1572

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet, Avrupa İTTİHADUL ULEMA Üyesi Molla Mücahid Haksever Aslan'ın vefat eden babası Mehmet Ali Aslan (70) için Batman'da taziye ziyaretinde bulundu.

Avrupa İTTİHADUL ULEMA Üyesi Molla Mücahid Haksever Aslan'ın babası Mehmet Ali Aslan (70) KOAH (Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı) sonucu iki haftalık yoğum bakım sürecinin ardından geçtiğimiz cuma günü hastanede vefat etmişti.

Batman merkez Pınarbaşı Mahallesi'ndeki taziye evi ziyaretine; HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun yanı sıra HÜDA PAR Genel Başkan Vekili İshak Sağlam, Genel Başkan Yardımcıları, HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı ve kalabalık bir heyet katıldı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve heyeti, merhumun yakınları tarafından karşılandı. Aslan ailesine taziyede bulunan Yapıcıoğlu, merhuma Allah'tan rahmet, acılı aileye başsağlığı ve sabır temennisinde bulunduktan sonra taziyeden ayrıldı. (İLKHA) 






  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Gercüş ilçesi Kayapınar beldesinde, Gazze yararına düzenlenen..
Batman İl Müftülüğü öncülüğünde, Türkiye Diyanet Vakfı Gençlik Kolları, Kur..
Cuma Hutbelerinde “Ailede Huzurun Kaynağı: Merhamet ve Muhabbet” konusu işl..
Yazı serin yaylalarda, kışı ise sıcak bölgelerde geçiren konar göçerler, bi..
Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından..
Cuma Hutbelerinde “Birlikte Bereket, Kardeşlikte Rahmet Vardır” konusu işle..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=