Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'ndan Aslan ailesine taziye ziyareti

11 Aralık 2022, 13:00 - Okunma: 1317

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet, Avrupa İTTİHADUL ULEMA Üyesi Molla Mücahid Haksever Aslan'ın vefat eden babası Mehmet Ali Aslan (70) için Batman'da taziye ziyaretinde bulundu.

Avrupa İTTİHADUL ULEMA Üyesi Molla Mücahid Haksever Aslan'ın babası Mehmet Ali Aslan (70) KOAH (Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı) sonucu iki haftalık yoğum bakım sürecinin ardından geçtiğimiz cuma günü hastanede vefat etmişti.

Batman merkez Pınarbaşı Mahallesi'ndeki taziye evi ziyaretine; HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun yanı sıra HÜDA PAR Genel Başkan Vekili İshak Sağlam, Genel Başkan Yardımcıları, HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı ve kalabalık bir heyet katıldı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve heyeti, merhumun yakınları tarafından karşılandı. Aslan ailesine taziyede bulunan Yapıcıoğlu, merhuma Allah'tan rahmet, acılı aileye başsağlığı ve sabır temennisinde bulunduktan sonra taziyeden ayrıldı. (İLKHA) 






  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=