Lütfen bekleyin..



Batman'da “Güvenli Trafik, Güvenli Tarım” Sempozyumu düzenlendi

13 Aralık 2022, 18:15 - Okunma: 641

Batman'da “Güvenli Trafik, Güvenli Tarım” sempozyumu Vali Ekrem Canalp’ın katılımı ile İl Jandarma Komutanlığında gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı himayesinde ve Jandarma Genel Komutanlığı ev sahipliğinde İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’un başkanlığında video konferans yöntemi ile 81 ilde eş zamanlı “Önlem Al, Hayatta Kal” mottosuyla gerçekleştirilen “Güvenli Trafik, Güvenli Tarım” sempozyumu Vali Ekrem Canalp’ın katılımı ile İl Jandarma Komutanlığında gerçekleştirildi.
Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığınca hazırlanan sempozyum içeriğine uygun kısa film ve kamu spotu izlenmesi ile başlayan sempozyum; bilgilendirme sunumlarının ardından Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin ve İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’un konuşmalarıyla sona erdi.
Sempozyuma; Vali Canalp'ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kd. Albay Adem Taşkın ile ilgili kurum yöneticileri katıldı.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=