Lütfen bekleyin..



Batman, İstanbul ve Ankara uçak seferleri artıyor

15 Aralık 2022, 15:30 - Okunma: 723

Batman Valiliği, Batman, İstanbul ve Ankara uçak seferlerinin artacağını açıkladı.

Batman Valiliği açıklamasında, Vali Ekrem Canalp'ın Milletvekili Ziver Özdemir ile birlikte Kasım ayında THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat ve THY Genel Müdürü Bilal Ekşi’yi ziyaret ederek, Ankara ve İstanbul’a sefer sayılarının artırılması ve özelikle turizm yoğunluk illere de seferler konulması konusunda görüş alışverişinde bulundukları hatırlatıldı.

Yapılan görüşmeler sonucunda; THY Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Batman-Ankara seferleri haftalık 5 sefer iken; 2 Ocak 2023’ten itibaren pazartesi, perşembe ve cumartesi günleri iki sefer, diğer günler ise bir sefer olmak üzere haftalık uçuş sayısı 10 sefere çıkarılacak.

İstanbul Havalimanına mevcut durumda günde 2 sefer, haftalık 14 sefer düzenlenirken. 25 Mart 2023’ten itibaren günlük 3 sefere, haftalık 21 sefere çıkarılacaktır. Açıklamada, İstanbul Havalimanı ve Ankara Esenboğa Havalimanlarına yapılan seferlerin artırıldığı, Sabiha Gökçen Havalimanına Pegasus Havayolları tarafından haftada 5 sefer, Anadolu Jet Havayollarının da 3 sefer şeklinde uçuşların devam ettiği belirtildi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=