Lütfen bekleyin..



Batman'da esnaf DEDAŞ personelini rehin aldı

20 Aralık 2022, 13:30 - Okunma: 561

Batman'da halı yıkama dükkânına fahiş elektrik faturası geldiğini söyleyen esnafın sayaç okuma ekibini silah zoruyla rehin aldığı iddia edildi.

Olay, Çamlıtepe Mahallesi Reyhan Caddesi üzerinde bir halı yıkama dükkânında yaşandı. İddiaya göre, Çamlıtepe Camisinin altında bulunan halı yıkama dükkânının sahibi Necati K. ile 2 sayaç okuma ekibi arasında yüksek fatura yazılması üzerine tartışma çıktı.

Yüksek faturaya itiraz eden dükkân sahibi, DEDAŞ ekibini silah zoruyla rehin aldı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve DEDAŞ yetkililerinin de hazır bulunduğu heyet olay yerinde polis ve yetkililer, Necat K.'yi ikna etmeye çalıştı.

Uzun süren ikna çalışması sonucu halı yıkama sahibi, rehin aldığı DEDAŞ personelini serbest bıraktı. DEDAŞ personelini rehin alan Necat K. Polis tarafından gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

"Yaralımız yok"

Olayla ilgili açıklama yapan Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, olayda kimsenin zarar görmediğini söyledi.

Kıraç, "Vatandaşımızın bir iş yeri var. İş yerinde DEDAŞ ile ilgili bir sorun yaşamışlar. Bunu sorun eden vatandaşımız DEDAŞ görevlimizi rehin almak suretiyle bir eylem yapmıştır.

Şu anda bir problem yok. DEDAŞ ile irtibatlıyız. Vatandaşımız ile görüştük. Sorun çözüldü. Şu anda rehine yok. Kendisi de teslim oldu. Yaralımız da yok." dedi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Uyuşturucu bataklığının kurutulup, baronların önünün kesilmesi halinde madd..
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=