Lütfen bekleyin..



Batman'da cadde ve sokaklarda Siyer Yarışması için kayıt alınıyor

22 Aralık 2022, 19:20 - Okunma: 1624

Batman’da, Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "O'nu Oku O'nu Yaşa" temasıyla 12 Şubat tarihinde düzenlenecek Siyer Yarışması için açılan stantlarda kayıtlar alınıyor.

12'ncisi düzenlenecek olan Siyer Yarışması için kayıtlar, 7 Ekim itibariyle başladı. Batman Peygamber Sevdalıları Derneği tarafından, kentin farklı yerlerinde açılan Siyer Yarışması standına vatandaşların ilgi gösterdiği görüldü.

Batman Peygamber Sevdalıları Derneği Gönüllüsü Hamza Aslangiray, yaptığı açıklamada, kentin farklı yerlerinde açtıkları stantlarda kaybedeni olmayan Siyer Yarışmasına tüm vatandaşları katılmaya davet etti.

"Haftanın 4 günü kentin farklı noktalarında standımız açık olacak"

Aslangiray, "Her yıl olduğu gibi bu sene de "O'nu Oku O'nu Yaşa" sloganıyla Peygamber Efendimizin hayatını konu alan Siyer Yarışmasını düzenliyoruz. Şu anda Gülistan Caddesinin başında kayıt için standımızı açmış bulunmaktayız. Standımız salı, perşembe, cumartesi ve pazar olmak üzere haftanın 4 günü kentin farklı noktalarında da sabah saat 11.00 ile 16.00 arasında açık olacaktır." dedi.

"Halkımızı kaybedeni olmayan Siyer Yarışmasına katılmaya davet ediyoruz"

Herkesi Siyer Yarışmasına kaydolmaya davet eden Aslangiray, "Haftanın 4 günü açık olacak standımızda ilkokul dördüncü sınıftan başlayarak ve yaş sınırı olmayan bütün vatandaşlarımızın Siyer Yarışması kayıtlarını alıyoruz. Siyer Yarışmamamızın kayıtları 22 Ocak 2023 tarihine kadar devam edecektir. Sınav tarihimiz ise 12 Şubat Pazar günü sabah saat 11.00'dir. Tüm halkımızı kaybedeni olmayan Siyer Yarışmasına katılmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.(İLKHA)







  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Kur'an'ı Kerim'i güzel okuma ve hafızlık yarışmasının bölge fin..
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=