Lütfen bekleyin..



Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Ekmen'den EYT açıklaması

29 Aralık 2022, 14:41 - Okunma: 585

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesini olumlu karşıladıklarını belirten Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, yaptığı yazılı açıklamada, 14 milyona yakın emeklinin beklediği zammın da bir an önce açıklanmasını beklediklerini söyledi.

Emeklilikte yaş sınırının olmamasının kendilerini sevindirdiğini ifade eden Ekmen, "Çağrımız karşılık buldu. Her platformda dile getirdiğimiz bu çağrı Cumhurbaşkanımız tarafından sonuca bağlanması hem EYT'lileri hem de bizleri son derece memnun etmiştir. Erdoğan, düzenleme kapsamında herhangi bir yaş sınırı uygulanmayacağını belirterek 'Düzenlemeyle yaklaşık 2 milyon 250 bin vatandaşımız daha emekli olma hakkına kavuşuyor' dedi." açıklamasında bulundu.

Emeklinin beklediği zammın da bir an önce açıklanmasını isteyen Ekmen, şunları söyledi: "Bu müjdeli haber sonrasında 14 milyona yakın emeklilerinin beklediği zammın bir an önce açıklanmasını ve en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine yükseltilmesi talebimizdir. Ömürlerinin son döneminde emekli vatandaşları kimseye muhtaç etmeden yaşamaları için çabalanmalıdır. Bu sosyal devletin gerekçesidir."(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan ve ekip aramasın..
Batman çıkışında bir kontrol noktasında birden alev alan otomobil kullanılm..
Her yıl sulama kanalı, baraj ve göletlerde serinlemek isteyen onlarca çocuk..
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..
Batman'ın Kozluk ilçesinde uyuşturucu madde bulunduğu belirtilen bir ev..
ABD'deki üniversitelerde siyonist işgal rejiminin Gazze saldırılarına t..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=