Lütfen bekleyin..



Ekmek teknesi çalınan şahıs yetkililere sesini duyurmaya çalıştı

02 Ocak 2023, 17:36 - Okunma: 584

Batman'da hurda toplayarak ailesinin geçimini sağlayan Ömer Çelik'in, ekmek teknesi üç tekerlekli motosikleti hırsızlar tarafından çalındı. Yetkililere seslenen Çelik, motosikletinin bir an önce bulunmasını istedi.

Hırsızlık anı, Pazaryeri Mahallesi Ahmet Kaya Bulvarı üzerinde bugün öğle saatlerinde yaşandı. Ömer Çelik'e ait park halindeki üç tekerlekli motosiklet, kimliği henüz öğrenilemeyen bir kişi tarafından çalındı. Öğle namazı için gittiği cami çıkışı motosikletini yerinde göremeyen Çelik, durumu polise haber verdi. Hırsızlık anı ise bulvardaki kimi iş yerlerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Motosikleti çalınan mağdur Ömer Çelik, 5 nüfuslu ailesinin geçimini sağlamak için üç tekerlekli motosikletiyle hurda topladığını söyledi.

"Karton ve plastik toplayarak üç çocuğuma bakıyorum"

Çelik, "Batman merkezde üç tekerlekli motosikletimle karton ve plastik toplayarak üç çocuğuma bakıp, okutmaya çalışan bir insanım. Bugün öğle namazı vaktinde camiye girdikten sonra motosikletimi çaldılar. Tam namaza başladığımız esnada bir genç motorumu çaldı. Burası Batman'ın en işlek caddelerinden bir tanesidir. Cadde üstünde birçok yerde MOBESE kamerası var." dedi.

"Motosikletimin şu anki değeri yaklaşık 60 bin liradır"

Motosikletinin bir an önce bulunmasını isteyen Çelik, "5 nüfuslu bir aileyiz ve çalınan motosikletim bizim tek geçim kaynağımızdı. Motosikletim ekmek teknemizdir. Çocuklarımı oradan kazandığım parayla geçindiriyordum. Şimdi ekmek teknemiz çalındı, işsiz güçsüz bu kışın ortasında nasıl yapacağımı bilemiyorum. Çalınan motosikletimin şu anki değeri yaklaşık 60 bin liradır ve benim gibi birinin bir daha bu motosikleti alması imkânsızdır. Yetkililerden ricam motosikletimin bulunması ve tarafıma iade edilmesidir." ifadelerini kullandı.(İLKHA)





  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=