Lütfen bekleyin..



Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, yılın son günü Kozluk’taydı

02 Ocak 2023, 11:17 - Okunma: 693

2022 yılının son günü Kozluk’a ayıran Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, bir dizi temas ve ziyaretlerde bulundu.

2022 yılının son günü Kozluk’a ayıran Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, teşkilat mensupları ile birlikte taziye ziyaretleri, ilçe başkanlığı ve Kaymakamlık ziyaretleri gerçekleştirdi.

Özdemir yaptığı açıklamada; "Bugün Kozluk ilçemizde bazı taziye ziyaretlerinden sora Ak Parti Kozluk İlçe Başkanlığımızda teşkilat mensuplarımız ile bir araya geldik. 2022 yılında Kozluklu hemşerilerimize hizmet yolunda yapılan çalışmaları değerlendirerek yapılacak çalışmalar üzerine istişarelerde bulunduk." dedi.

Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör’ü de ziyaret eden Özdemir ve beraberindeki heyet Kaymakam Güngör ile de ilçede yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

365 gün boyunca millet hizmet etmek için durmadan çalıştıklarına değinen Özdemir, "Ak Partinin hizmet siyasetini daha yukarılara çıkarmak ve Batmanlı hemşerilerimizin talep ve sorunlarına çözüm bulmak için yılın ilk gününden son gününe çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=