Lütfen bekleyin..



Şevki Taş’a Büyük Destek

06 Ocak 2023, 21:05 - Okunma: 686

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şevki Taş, kooperatif üyelerine yönelik düzenlediği “Birlik ve dayanışma yemeği” yoğun katılımla gerçekleşti.

Batman Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkan ve adayı Şevki Taş tarafından “Birlik ve dayanışma yemeği” düzenlendi. Alyans Düğün Salonu’nda gerçekleşen yemeğe yoğun katılım oldu.

Gelen esnaf, üye ve misafirleri Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şevki Taş ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Mevlid ve Kur’an’ı Kerim okunması ile başlayan yemekte yoğun katılım ve destekten dolayı adeta salonda izdiham yaşandı.

Yemek sırasında yönetim adına yapılan konuşmada, S.S. Batman Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi’nin geçmişi ve 2002’de Şevki Taş’ın başkan olduğunda kooperatifin durumu ve yapılan çalışmalar ile gelinen son durum anlatıldı.

“Birlik ve dayanışma yemeği”ne katılan ve destekte bulunan esnaf ve üyelere teşekkür eden başkan Taş, göreve geldiği tarihten itibaren hiçbir esnafı geri çevirmediğini ve tüm üyelere yardımcı olduğunu belirterek, 15 Ocak’ta yapılacak kurultaydan sonra da esnaf ve üyelere kaldıkları yerden hizmet devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir bebek ile 3 kadına otomob..
Batman'da bir şahıs, temizlemeye çalıştığı tüfeğin ateş alması sonucu g..
Batman'da bir kamyon ile kamyonetin çarpışması sonucu yaşanan kazada 2 ..
Mevlid-i Nebi etkinliği ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan STK temsilc..
Batman Belediyesi, on binlerce kişinin katıldığı Mevlid-i Nebi etkinliği il..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da gerçekleştirilen Mevli..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=