Lütfen bekleyin..



Başkan Taş: “Üyelerimizi Oy Kullanmaya Bekliyoruz”

12 Ocak 2023, 11:13 - Okunma: 502

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve adayı Şevki Taş, 15 Ocak Pazar günü yapılacak olan kooperatif seçimlerine tüm üyelerin katılım göstermeleri ve oy kullanmalarını beklediklerini kaydetti.

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve adayı Şevki Taş, Pazar günü yapılacak olan seçimlerde üyeleri oy kullanmaya ve hizmet ve çalışmalarına devam edebilmeleri için destek vermeye davet etti.

15 Ocak Pazar günü yapılacak olan Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi seçimlerine tüm üyelerin katılımlarını beklediklerini belirten Başkan Taş, “Yoğunluktan dolayı ulaşmadığımız üyelerimizden helallik diliyoruz. Pazar günü saat:  10.00’da Alyans Düğün Salonu’nda yapılacak olan seçimlere kooperatif ortağımız olan 1781 üyemizin tamamının katılımlarını bekliyor ve önemsiyoruz. Göreve geldiğimden beri kooperatifi önemli bir noktaya taşıdık. Bölge kooperatifleri arasında en iyi durumdayız. Esnaf ve sanatkârımıza yönelik önemli projelere ve çalışmalara imza attık ve atmaya devam edeceğiz. Batman’ı ve esnafımızı ileriye taşımak adına elimizden geleni fazlasıyla yapmaya devam edeceğiz. Bunun için üyelerimizden destek bekliyoruz.” Dedi.

KOOPERATİFİ HİZMETİN MERKEZ ÜSSÜ HALİNE DÖNÜŞTÜRDÜK

Görev süresi boyunca yaptıkları özverili çalışmalarla kooperatifi hizmetin merkez üssü haline dönüştürdüklerine değinen Başkan Taş, “Görev sürem boyunca esnaf ve sanatkâra yönelik özverili çalışmalarımızla kooperatifi hizmetin merkez üssü haline dönüştürdük. Kooperatif ortaklarımızı, kuyumcu, galerici, araç kiralama işletmeleriyle çeşitlendirdik. Cumhurbaşkanının önceki gün esnaf ve sanatkâra yönelik açıkladığı müjdeler uygulanacaktır. Göreve geldiğimden beri kredi için kim gelmişse geri çevirmedim. Gelen üyelerimize yardımcı oldum. Bundan sonra da yeni ekibimle yardımcı olmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Siirt'te bir polisi yaralayıp olay yerinden kaçan şahsın aracı Batman&#..
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala rengârenk şeker çeşitleri tezgâhl..
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=